Сватба лято 2012 – такава, за каквато винаги сме мечтали

Сватба лято 2012 – такава, за каквато винаги сме мечталиНовият летен брой на списание Сватба пренася в знойните летни дни с дъх на море и допир на коприна. Сватбата през този сезон е съвършена, точно такава, каквато всяко момиче я вижда в мечтите си. Защото през лято 2012 индивидуалността е кралицата на сватбеното тържество. Всеки детайл – от най-значимите, до най невидимите е съобразен с личността на булката и младоженеца – от роклята, през мястото до самия ритуал по вричане. Стилът на тържеството е огледален образ на характера на двойката. Булката може да бъде каквато поиска – нежна фея, ултра модерна, принцеса от миналото и бъдещето, като правилото е само едно – всяко тържество носи духа на лятото и нежния полъх на любовта.

Роклята – в епицентъра на събитието
Изборът на булчинската рокля предопределя стила на цялото тържество. Роклите са обемни, но много ефирни и въздушни. Много актуални са късите рокли, като дължината не разваля ефирния ефект на тоалета. А материите са коприна, тафта, копринен сатен, ръчно бродирани дантели, фино трико. Това, което със сигурност прави впечатление и се налага като тенденция са цветовете в булчинския тоалет. Роклята вече не е само бяла, тя носи цветовете на сезона – зелено, лилаво, морско синьо, нежно розово, златисто кафяво и провокативното чернобяло.

С прецизност и любов към детайлите
Детайлите са онези малки тайни, които дават стил и дух на тържеството. За тоалета това са цветните акценти, които през този сезон са ярки и контрастни, декорациите от цветя, асиметрия в силуета и подчертана талия, любов към всяка малка подробност – от обувките до парфюма и грима. За ритуала детайлите са свързани с избора на място и декорация – ритуал на открито, добре планирани подробности и много цветя. Богат каталог от възможности – от най-добрите места за вашето сватбено тържество до най-големите имена в сватбения бранш.

Съвети от най-добрите
В новия брой на списание Сватба можете да прочетете съветите на дизайнери и професионалисти, да сверите часовниците си с новите събития и ревюта, които предлага българската и чуждестранната сватбена сцена и да чуете съвети от кухнята на сватбения бранш – за роклите, организацията, местата, малките безценни детайли. Луксозното издание дава пълен и блестящ поглед върху модерната визия на съвършената сватба.

За тенденциите на кратко
Булката на лято 2012 е модерна и провокативна, като жената която е в най-добрите си моменти. Затова кройките на булчинските рокли са сложни, цветовете и детайлите – ярки, а аксесоарите - авангардни. Но тъй като тази жена е същевременно нежна и влюбена, материите на роклите са ефирни и въздушни. Съчетаването на полюсни тенденции и цветове е хармонично и изключително добре премерено.

Тържеството е индивидуално и тематично
През това лято сватбеното тържество е различно и подходът към организацията – индивидуален. Много актуални са тематичните сватби, като професионалните организатори откликват на различните идеи с ентусиазъм и креативност, за да създадат съвършеното сватбено тържество. В центъра на събитието може да бъде любимата музика, любимата епоха, тематичните тоалети. Важно е само, детайлите да бъдат съчетани перфектно. Когато са вложени лични предпочитания и емоции, тържеството се превръща в сватбата, за която винаги сме мечтали.