Връчиха наградите "Жена на годината за 2012" на списание Glamour

Връчиха наградите Жена на годината за 2012 на списание GlamourСофия Вергара, Джеси Джей и Кели Роуланд спечелиха награди за Жена на годината на списание Glamour.

Звезди от цял свят присъстваха на ежегодната церемония на британското издание на списанието, която се състоя в Бъркли Скуеър, Лондон. Сред тях бяха Кели Брук, Аманда Холдън, Кайли Миноуг и Катрин Дженкинс.

Първата награда за вечерта беше спечелена от певицата Джеси Джей, която беше определена за Соло артист на годината. Тя беше последвана от София Вергара, която отнесе отличието за Комедийна актриса на годината за ролята си в сериала "Модерно семейство".

Кели Роуланд, която е съдия в тв шоуто X Factor, беше особено щастлива да получи наградата Телевизионна личност на годината. Актрисата Лили Колинс, дъщеря на поп звездата Фил Колинс, спечели отличието за Пробив на годината за ролята си във филма "Огледалце, огледалце".

Връчиха наградите Жена на годината за 2012 на списание GlamourВръчиха наградите Жена на годината за 2012 на списание Glamour

Сред останалите наградени на снощната церемония бяха Джесика Алба - Предприемач на годината, "Флорънс енд дъ Мъшин" - Група на годината, Виола Дейвис - Кино актриса на годината, Леа Мишел - американска тв актриса на годината.

 

Снимки: БГНЕС

1. Кели Роуланд
2. Джеси Джей
3. София Вергара