Мистър Испания ще бъде в журито на Мистър България 2012

Мистър Испания ще бъде в журито на Мистър България 2012За първи път в България ще се проведе националният конкурс „Мистър  България”, а победителят ще представи родината ни на най-големия в света конкурс за мъжка красота – „Мистър Свят”, предават организаторите  FH 1 Agency и  ПРофайл. Грандиозният гала спектакъл ще се проведе на 15 май в бляскавата зала на  Рейнбоу Плаза.

Претендентите за титлата „Мистър България 2012” са избрани с над 10 кастинга в страната. Количеството желаещите да участват надминаха очакванията на организаторите – над 1 000 желаещи. Сред одобрените кандидати има интересни личности с разнообразни професии и хобита. Трудният избор на финалисти, доказа че българските мъже не отстъват на доказаната по световните подиуми красота и елегантност на българката. Те до един отговарят на световните стандарти на Мистър Свят – мъжествен, модерен, сексапилен, интелигентен и атлетичен.

Лобсанг Арраке Кастеляно ще бъде в журито на Мистър България 2012Специално за събитието ексклузивно у нас пристига един от най-красивите мъже в света-Лобсанг Арраке Кастеляно. Той ще бъде жури в конкурса. Лобсанг е носител на завиден брой престижни титли като - Мистър Малага 2003, Испанска красота 2003, Мистър Космополитън 2008 и Мистър Джентълмен Испания 2009. Първите му стъпки като спортист започват с карате, благодарение на баща му – Себастиян Арраке, който има черен колан 3-ти дан по шотокан. След това се увлича по тенис, футбол и колоездене. Става професионален състезател по колоездене. На по-късен етап отново се завръща към бойните спортове, но този път към муай тай и кикбокс.

Преди голямото шоу, зрителите на Нова Телевизия ще могат да се запознаят с участниците на 14-ти май (понеделник) в „На кафе”. Дамската аудитория ще има възможността да прецени претендентите на живо, в ефир, при елегантната Гала. Докъде ще стигнат 24-те мачовци с предизвикателствата и каква е причината да се съблекат в ефир -  тепърва ще разберем. На 16-май, само часове след избора му, Мистър България 2012 ще гостува първо при дамите от На Кафе, където ще разкаже как има намерение да представи България на Световния конкурс догодина. 

През цялата седмица, всеки делничен ден, „Клуб Нюз” от 11,25 часа ще разкрива интересни и неподозирани факти за най-красивите мъже в света и международните конкурси.  Не пропускайте филма, който ще представи подготовката и самия голям финал на „Мистър България” на 20-ти май - неделя  от 8,30 часа. Камерата на Клуб Нюз ще запознае зрителите, не само с атрактивните момчета, по отделно, но и с най-актуалните тенденции на M SUIT  в мъжкия гардероб. Любимите летни бански на Брат Пит Vilebrequin ще видим в едно от дефилетата, както и най-новата колекция на LTB JEANS. Ще разкрие как и защо движението Angels Fashion се превърна в новата градска модна религия по цял свят. Ще надникне при финалистите бекстейдж, от скандално близко разстояние и ще полюбопитства за личния и професионалния им живот. Очаквайте интервюта с Лобсанг Арраке Кастеляно, както и със звездните гости на събитието.

Тазгодишното издание на Мистър България 2012 е посветено на благотворителната кауза – „Стани ангел сега”. На тази концепция се дължи и цялостната визия на гала спектакъла. В нея ще се включат не само Славена Вътова, в ролята на водеща, но и Емил Кирилов, ангелогласния Миро и редица изненадващи атракциони, които ще ни пренесат във фантастичния свят на ангелската сила и красота.

Лобсанг Арраке Кастеляно ще бъде в журито на Мистър България 2012