Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подход

Силвия Тодорова

Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подходИзработена от иновативни технологии с охлаждащ и антицелулитен ефект, пролетно-лятната колекция Shape Sensation на Triumph, която за пръв път включва и бански костюми, окуражава дамите да демонстрират още по-смело женствените извивки на своето тяло.

Новите материи са наистина сензационни и идват точно навреме за летния сезон – Diamond и Cool Sensation series осигуряват усещане за прохлада и го запазват - дори когато температурите се покачват. Текстилните влакна Xtra Dry и Coolmax® отвеждат влагата и запазват кожата на тялото суха и свежа. Има и още една новост – вече е възможно и постигането на дълготраен оформящ ефект – при носене на моделите бельо от серията Sleek Sensation, изработени от материя, съдържаща микро гранули с антицелулитен ефект*.

Cool Sensation e от материя с охлаждащ ефект и вградени елементи от жакардова дантела. Осигурява средно до високо ниво на пристягане. Серията включва 3 вида сутиени, 3 вида долни части: колан-гащи с висока талия, с дълги крачоли и хипстер стринг.

Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подходНовите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подход

Топ модел от серията: елегантно оформящо боди.

Sleek Sensation от гладка материя с анти-целулитен ефект, изчистена линия и елемент на закачка – лента в контрастен цвят при линията на талията. Серията включва три вида долни части - с висока талия, с дълги крачоли и клин. Слабо до средно ниво на пристягане.

Stylish Sensationбезшевно бельо от кръгообразно плетена материя, което е невидимо под дрехите. Осигурява средно ниво на пристягане. Серията включва: колан-гащи с висока талия, хипстер-стринг, корсаж.

Топ модел от серията: оформяща рокля-комбинезон със свалящи се презрамки.

Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подходНовите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подход

Diamond Sensation – от материя с охлаждащ ефект и дантелен дизайн. Средно ниво на пристягане. Серията включва рокля-комбинезон, сутиен с повдигащ ефект и мултифункционални презрамки, корсаж с вграден сутиен, колан-гащи с висока талия и хипстер-стринг.

Топ модел от серията: пристягащ клин с модерна визия.

Моделите от сериите Shape Sensation дават на жените увереността, че изглеждат добре от всеки възможен ъгъл. Голямото разнообразие от материи, десени и цветове, “невидимите” шевове и моделиращият ефект – от средно до високо ниво на пристягане, който осигурява, прави бельото подходящо за всеки тип фигура и всяка ситуация.

Новите модели от серията оформящо бельо “SHAPE SENSATION” са резултат от дързък и иновативен подход


----------------------

* Материята, от която е изработена серията Sleek Sensation - NOVAREL SLIM® съдържа микро-гранули с кофеин, ретинол и церамид, които имат свойството да изгарят мазнините и постигат антицелулитен ефект. Независима лаборатория е установила, че при носене по 8 часа на ден в продължение на 1 месец, при 63% от подложилите се на теста жени обиколката на талията,бедрата и ханша е намаляла с 2 см. При това - антицелулитният ефект на бельото се запазва дори след 100 изпирания.


Снимки:

1. - 2. Cool Sensation

3. – 4. Stylish Sensation

5. Diamond Sensation

6. Shape Sensation Mix


Фото: © Triumph