Честита Баба Марта от Сп. "Прическа и стил"!

Честита Баба Марта от Сп. Прическа и стилВ мартенския брой на списание „Прическа и стил” ще откриете интервю с актрисата Касиел Ноа Ашер, която ще разкаже за бесовете на професията, ролите си на сцената и личния си живот.

Списанието ще ви пренесе в Античността, за да ви покаже прическите в древен Египет, Асирия, древен Рим и древна Гърция. Ще научите и кои са шестте известни прически в картини от Ренесанса до днес. Симеон Идакиев ще ви отведе на пътешествие до Лаос, страната на милионите слонове и хилядите буди.

В рубрика „Мода” проф. Любомир Стойков ще ви срещне с Пиер Балмен и неговата „мода за аристократи”. Там ще откриете и отговор на въпроса лукс или необходимост е вратовръзката. Рубриката „Велики жени” Кристи Красимирова този път е посветила на Зелда – музата и демонът на Фицджералд. За синдрома на „супержената” или всесилен ли е слабият пол говори Ани Владимирова в рубриката „Психология”, където ще прочетете още за изкуството на активното слушане, както и за ролята на тиймбилдинга в сплотяването на екипа.

Рубрика „Лайфстайл” ви връща назад към бившите мъже в живота ви и дава отговор на въпроса: „Какво да правим, когато призраците от миналото се настанят в спалнята?”. Там ще откриете още „Връзките от разстояние – проба за чувствата” и „Открито за секса” – читателските въпроси към д-р Румен Бостанджиев.

В рубрика „Здраве и красота” консултантът д-р Светла Гоцева разкрива неизвестните съставки във формулата за красива кожа, описвайки какво всъщност съдържат кремовете за лице. Читателите ще научат още какви грижи трябва да се полагат за кожата на околоочния контур и полезен или вреден е кофеинът.

И на финала в рубрика „Преди и след” ще откриете преобразената визия на „златното момиче” Ренета Камберова. Професионалистите ще намерят и над 250 прически от колекции на различни автори.


Снимка:

  1. Корицата на мартенския брой на списание „Прическа и стил”.

Фото: © Прическа и стил