За булките на Пролет 2012

За булките на Пролет 2012Пролетният брой на списание Булка е изпълнен с интересни предложения не само за сватбения ден, но и за абитуриентския бал. В ролята на булка този път е топ модела Ирена Милянкова, която се изявява и като актриса в сериала „Под прикритие“. На корицата позира в модел на дизайнер Вяра Георгиева за FEDE Fashion Studio, а във фотосесията Something White представя актуалните модели за сезона на известни български и чужди марки.

Дизайнерите на булчински рокли се грижат и за абитуриентките. Какво е модно за “Випуск 2012” ще разберете от фотосесията Fashion Vs. Classic - пъстра палитра за абитуриентката, която на бала си ще е богиня, ретро или секси!

В броя ви очакват много новости за красотата – тенденции в грима, нови аромати и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден.

Коя е “Булка на годината” в конкурса за 2011-та, ще научите от страниците на любимото списание. На страниците му ви очакват идеи от А до Я за сватбеното тържество и прекрасни предложения за меден месец.