Нова година, нов брой

Нова година, нов брой - списание Прическа и стилЯнуарското издание на списание „Прическа и стил” е обновено с няколко нови рубрики. В „Преди и след” всеки, който не е доволен от прическата си, може да получи безплатна консултация от най-добрите стилисти от салони „Капанов”. Нововъведение е рубриката на сексолога д-р Румен Бостанджиев, готов да съветва читателите по всякакви проблеми, касаещи сексуалността и интимните отношения. Темата на броя е посветена на пластичната хирургия. В списанието е отделено място за специално интервю с гуруто в бранша – небезизвестният д-р Ангел Енчев, както и материал за ботокса, консултиран от практикуващ дерматолог. Психологът Ани Владимирова пък разказва за работата си с клиенти на клиниките за естетична хирургия.

Интервюто на броя е посветено на певицата Тони Димитрова. Интересните теми, които очакват читателите на „Прическа и стил” са още защо червенокосите хора са били дамгосвани от обществото, ефективни ли са работните срещи, кои са 10-те най-известни филмови прически, как протича един флирт и какво най-често объркваме в отношенията си с партньора, какви са основите на фитнес системата тае-бо, кои са вечно актуалните модни тенденции и как да се справим със синдрома на Плюшкин.

Какво ще се случи през 2012 г. разказва астрологът Милена Вълканова, която разчете посланията на звездите специално за списание „Прическа и стил”. Пълен годишен хороскоп, съвети за перфектен грим, здравословна зимна диета и много други полезни и забавни материали срещат читателите на списанието. В приложението за професионалисти „Прическата” ще намерите репортаж от Коледния семинар на Интеркоафюр-България, каталог и колекции с над 250 актуални прически.


Снимка:

  1. Януарският брой на списание „Прическа и стил” идва с нови рубрики и интересни интервюта.


Фото: © Прическа и стил