Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия Мисис

Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия МисисНа корицата е победителката в конкурса Мисис България Вселена Венета Харизанова. На страниците на списанието можете да прочетете и за останалите победителки в конкурса: Мисис България Свят – Венелина Милева, Мисис България Земя – Александрина Иванова, Мисис България Европейски съюз – Катя Роуз.

В броя ще разберете къде е открит най-новият обучителен център и какво се случи на есенното издание на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив и да разгледате интересни прически от креативни български фризьори. Можете да прочетете ексклузивно интервю на Памела Уилсън – президент на секцията на Интеркоафюр, и да разберете какви са впечатленията й от България.

Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия МисисДекемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия Мисис

В новия брой на Coiffure Beauty можете да прочетете за новостите, които предлага бюти браншът на есенното издание на Arena Professional 2011. Ще научите през какви метаморфози преминава косата ни при смяна на различните сезони и как да се грижим за нея през зимата. Ще видите интересни колекции с прически на Schwarzkopf –Essential Looks, от САЩ колекция на Charlie Price, Франция с Cyberglam by kpO, Англия с предложение от Desmond Murray и Sassoon. От западните ни съседи Milica Shishalica и колекцията Atomic Turquoise.

Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия МисисДекемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия Мисис

Само в новия брой на списание Coiffure Beauty четете още:

Тенденции мода – Минималистично срещу максимално.

Козметика: Обратно броене. Празниците наближават и всички искаме да изглеждаме неотразимо. Все още не е късно с няколко навременни и подходящи процедури да освежим кожата си. Научете кои процедури са подходящи, за да изглеждате перфектно.

Празничната приказка около Рождество Христово не би била същата без купищата подаръци, които подготвяме за любимите хора. Въпросът е с какви интересни предложения да ги изненадаме, без това да натежи на семейния бюджет.

Декемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия МисисДекемврийският брой на Coiffure Beauty – Мисия Мисис