Кристиан Лубутин направи дамски обувки лъвска лапа

Кристиан Лубутин направи дамска обувка лъвска лапаСветовноизвестният дизайнер на обувки Кристиан Лубутин, известен с ексцентричните си модели, направи този сезон дамски обувки във формата на лъвска лапа. Обувките вече се превърнаха в хит, благодарение на интереса на известни хора от шоубизнеса към тях, съобщава БГНЕС.

Необикновените обувки "Алекс", които напомнят на лъвска лапа са хит в колекциите есен - зима 2011/2012 г. "Алекс" са направени от козина, а предната част е разделена на четири пръста, украсени с черни нокти. Характерно за Лубутин е високият ток - червен, в който са инкрустирани жълти кристали.

Обувките са истинско бижу, което подхожда на различни тоалети. Сара Джесика Паркър беше обута с тях на московската премиера на "Скъпа, няма не мога" и беше облечена с дълга ефирна червена рокля. А звездата от "Клюкарката" Блейк Лайвли ги носеше в съчетание с кафяви кожени панталони и голям плетен пуловер докато се разхождаше из улиците на Ню Йорк. Въпреки че "Алекс" са много модерни, трябва наистина да сте почитател на лъвската лапа, за да си купите подобни обувки. И ако наистина искате да притежавате такива портмонето ви ще олекне с 3 195 паунда.

Кристиан Лубутин направи дамска обувка лъвска лапа