Coiffure Beauty с креативни идеи за есента

Coiffure Beauty с креативни идеи за есентаЗапочваме динамично – има толкова много неща, които искаме да ви покажем. Естествено е на първо място да ви представим гостенката ни Стела Стампола от Миюн Академи за Londa Professional. Тя идва от съседна Гърция, занимава се с фризьорство вече 8–9 години. Говори няколко езика, провежда обучения за марката в Израел, Кипър, Гърция, Малта, Саудитска Арабия, Испания, Германия, а сега и у нас. Освен тайните на фризьорството е овладяла и тези на грима. Повече за нея и посещението ѝ в България ще научите на страниците на новия брой на Coiffure.

Специални есенни предложения с прически от редица международни тимове: От Италия: Rusticharme by Italian Style Framesi. Тенденция, посветена на света, който еволюира. Сетивата са отворени за всякакви преживявания, най-вече свързаните с природата. За косата важи правилото за семплост и изчистеност. Меките обеми прикриват изкусната техника, която превръща официалната прическа в небрежна. Нюансите в русо, медно и кестеняво, които фините контрасти правят неподражаеми, са трибют към непринудената визия в тон с природата.

Coiffure Beauty с креативни идеи за есентаCoiffure Beauty с креативни идеи за есента

От Франция: Empreintes by Haute Coiffure Francaise. С тази колекция екипът на Haute Coiffure Francaise издишва глътка горещ въздух в задаващия се зимен студ. Горещите материи, цветове и текстури са водещи и задават нежни движения на подстрижки с всякакви дължини. Този сезон няма правила, само желание за промяна. За мъжкия пол се завръща визията на лошото момче, но с добре поддържана коса, която излъчва висока класа съблазън.

Beaute Originelle by INOA. Актуалната колекция Beaute Originelle – „Първична красота”, вдъхновена от портретната живопис, отбелязва десетата годишнина от създаването на първата колекция цветове на L’Oreal Professionnel. Цветовете са искрящи, вдъхновени от фауната, както и от природните стихии, и са противопоставени в контраст на светлооранжево и гранатовочервено. Нюансите на косата са вдъхновени от пепелнобежовото, светлокафявото и лешниковото, контрастиращи с оранжевото и с интригуващия гранатов нюанс.

Coiffure Beauty с креативни идеи за есентаCoiffure Beauty с креативни идеи за есента

Himera by Claude Tarantino. Трансформацията, показана от Клод Тарантино, е вдъхновена от виртуалната реалност и сетивния опит. Стайлингът е решен в изчистени, елегантно черни силуети, а косата сякаш оживява в естествени движения.

От Германия: Essential Looks 1:2011 на Igora Colour Collection by Schwarzkopf Professional. Колекцията на Schwarzkopf Professional е традиционно изненадваща, въплъщавайки идеята на авторите за живот в света на иновациите и градската суета. Цветовете са сензационни, а формите – изразителни. От остри ръбове и високи рамене до плавни линии и закръглен силует. Косите са решени в натурален пчелен мед и карамел върху хладна база шоколад, пламенно виолетово или хладно русо с розов прах. И всичко с полиран трескав блясък.

От Сърбия: колекцията Red by Milica Shishalica

Coiffure Beauty с креативни идеи за есентаCoiffure Beauty с креативни идеи за есента

Представяме още един екип, участвал в Cosmoprof North America, а именно Jake Thompson и Lunatic Fringe в категорията Fashion Forward.

От Англия: Tribe II by Sassoon Academy. Tribe II е втората част от трилогията колекции, които отбелязват раждането на новата самоувереност.

Коса:
Тайната на мароканските жени – аргановото масло. Не само е модерно да се говори за аргана, но е и здравословно да се ползва. Научете повече за еликсира на мароканките и тяхната тайна за красота и здраве.

Козметика:
Като магическа пръчка. Често срещаните кожни образувания като брадавици, бенки и други не са желани от никого. Как да се справим с тях ни съветва д-р Катя Паздерова от Бургас – специалист по кожни и венерически болести, естетична дерматология и медицинска козметика. Какво е електрокоагулация, лечение с течен азот (криотерапия) и лазерна аблация? Ще научите повече на страниците на Coiffure Beauty.

Здраве
Опасно за фризьори и не само – Работата на фризьора е свързана с употребата на редица важни за красотата на клиента продукти. Не всички те са безопасни обаче. Специално за вас ще разкрием кои са най-често използваните продукти за коса, които вредят на вашето здраве.