ВЗЕМЕТЕ АВТОГРАФ!

* Моделът "Морфология" на Николай Божилов вече е в магазините на Triumph
и в България

Силвия Тодорова

Моделът Морфология на Николай Божилов вече е в магазините на Triumph и в БългарияДизайнерското боди, наречено “Морфология”, с което младият български дизайнер Николай Божилов спечели световния дизайнерски конкурс Triumph Inspiration Award 2010 на 16 септември в Лондон в оспорвана конкуренция със свои колеги – студенти по дизайн от целия свят, вече е в магазините на Triumph! То е произведено в лимитирана серия и се продава в избрани бутици за бельо на Triumph по целия свят.

Всеки, който желае да го пробва и едновременно с това да получи автограф лично от автора, ще бъде посрещнат:

- на 19 октомври от 17,30 -18,30 часа в магазин Triumph в Сердика Център;

- на 22 октомври от 15,30 -16,30 часа в магазин Triumph Мол София;

- на 22 октомври от  17,30 -18,30 часа в магазин Triumph на ул. „Патриарх Евтимий” 86, София.

Другите магазини Triumph, в които можете да откриете модела, са: Бургас: Мол Бургас Плаза и Триа Сити Център; Варна: Мол Варна и Гранд Мол Варна; София: ул. "Граф Игнатиев" 22 и 53, Пловдив: Мол Пловдив.

Моделът Морфология на Николай Божилов вече е в магазините на Triumph и в България

Бройките са ограничени, така че всеки, който иска да се сдобие с модела, покорил модната сцена в Лондон през 2010 г., трябва да побърза! Запитана от сп. ELLE България какво е усещането да носиш „Морфология“, топ моделът Лили Коул отговаря: „Препоръчвам на вас и на всички жени да разберат сами! Мисля, че моделът е наистина много красив и би могъл да се носи дори като топ – с дънки например. Комбинацията от  прозрачни и плътни елементи, го прави много женствен.“

Изгряващата поп звезда от Великобритания – Шарлийн Рена – избра да бъде облечена именно с модела „Морфология” в клипа си “High Roller”, който снима по времето на световния финал на конкурса в Лондон през 2010 г.

Мотото на дизайнерския конкурс за най-вдъхновяващо бело – Triumph Inspiration Award през 2010 беше “Shape Sensations”. За националния финал на конкурса на 12 май 2010 г, Николай Божилов изработи моделът „Морфология”, вдъхновен от пластичната анатомия и мускулатурата на женското тяло. Мотото на конкурса през 2010 г. не беше случайно, тъй като дизайнерите на концерна Triumph стартираха нови серии моделиращо бельо, обединени под названието Shape Sensations. А дизайнерското творение на Николай Божилов си спечели заслужено първото място на световния финал, вписвайки се изцяло в тази стратегическа концепция на Triumph.

Моделът Морфология на Николай Божилов вече е в магазините на Triumph и в България

Снимки:

  1. Супермоделът Лили Коул с адаптирания модел на Николай Божилов

  2. Победителят от световния финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2010 г. Николай Божилов представи своя адаптиран модел „Морфология” на националния финал през 2011 г.

  3. Хелена Кристенсен и Николай Божилов с манекенката, която представи модела му на световния финал на 16 септември 2010 г. – момента при награждаването.

Фото: © Triumph