Coiffure Beauty в началото на есента!

Coiffure Beauty в началото на есента!Звездното присъствие на певеца Стоян Петров, за когото първо чухме от Music Idol, а днес вече си тананикаме някои от неговите заразителни парчета, ни посреща с една нестандартна корица. След множество изяви в национални и международни конкурси той решава да пробва таланта си и във втория сезон на българския формат на Music Idol, където достига до финал. „Да продължим”, Frozen, „Знаеш знам” са някои от неговите сингли, а кои са проектите, върху които работи, и каква е неговата мечта можете да разберете в специалното му интервю за списанието.

В този брой ще ви представим част от победителите в Северноамериканските награди за фризьорство. Опровергаваме мнението, че сферата на красотата е доминирана от женския пол, като ви споделяме опита на двама атрактивни чуждестранни гости – гуруто на ноктите Дейвид Фаулър и гуруто на косите Енцо Риджио. От страниците на Coiffure Beauty ще можете да научите още как да „захраните” косата си.

Добавете още много маникюр, грим и модни тенденции и получавате поредния свеж брой на любимото ви списание за красота. А най-интересното тепърва предстои!

Започваме с хитове от Англия и Collections by Toni&Guy.

Хит САЩ – Представяме ви колекциите на част от победителите на NAHA Timothy Switzer и Zahir Ziani.

Coiffure Beauty в началото на есента!Coiffure Beauty в началото на есента!

От Италия колекцията Rusticharme by Italian Style Framesi. Тази тенденция е посветена на света, който еволюира. Бялото във всичките му нюанси е цвят-символ: чист и ярък фон, върху който да напишеш личната си история.

Wella Trend Vision 2011 на Josh Wood & Eugene Suleiman за Wella Professionals. Glamazon и POLARIS. Изискана, със силна страст към природата, Glamazon въплъщава необузданата страст към авантюристично пътешествие в света на номадските племена. От косата лъха самоувереност и необузданост, съчетани с прекомерен обем за мигновено въздействие. Цветът е вдъхновен от меко кафявите божествени златни тонове на амазонка с добавено бляскаво очарование, което придава един истински номадски завършек. POLARIS е обгърната с женствена елегантност, която се появява, за да завладее с харизматичността си. Това е тенденция на контрастите, показва как се комбинират материите – чисто, бляскаво и елегантно, съчетано с по-суров вид. Уникална комбинация на стилове – нещо толкова лъскаво и прегледно, което се движи между по-грубото и по-нежното.

Origins на френския коафьор Christophe Gaillet. Колекцията пресъздава един див и бляскав стил, с изблик на сурова зрялост в четири визии Tribal Force, Stone, Primal, Amazone.

Още от Франция Summer Illusion by Claude Tarantino и Escapes by Eugene Perma.

Coiffure Beauty в началото на есента!Coiffure Beauty в началото на есента!

Essential Looks 1:2011 Igora Colour Collection by Schwarzkopf Professional от Германия. Колекцията на Schwarzkopf Professional е традиционно изненадваща. Цветовете са сензационни, а формите – изразителни. От остри ръбове и високи рамене до плавни линии и закръглен силует. Косите са решени в натурален пчелен мед и карамел върху хладна база шоколад, пламенно виолетово или хладно русо с розов прах. И всичко с полиран трескав блясък.

От България Горян Стоянов и гримьорката Ева Серева сътвориха колекцията „Цветна екзотика“. В този брой ви представяме нейната втора част.

Коса

Допинг за косата и скалпа, или „как да храним косата си”

Тенденции коса

Passionista – От нежна чувствителност до сексапилен блясък тенденцията Passionista се основава на обема – контролиран или свободен, както и на текстурата, за да покаже качества като женственост и великолепие.

Козметика

Масаж с акупресура от Biodroga – Aкупресурата e подходяща терапия срещу стареене на кожата. Дава енергия и съживява, усилва микроциркулацията, като подпомага набавянето на хранителни вещества и кислород. Техниките и детайлно описание на масажа ще откриете на страниците на списанието.

В сезона на прехода от лято към зима, как да се възползвате от мезодермалната микроиглена терапия, или „Бързината на микроиглите”.

Здраве

На път с очила – научете как да изберете най-подходящите за шофиране очила.

Coiffure Beauty в началото на есента!Coiffure Beauty в началото на есента!