Френската марка Cacharel отново в България

Френската марка Cacharel отново в БългарияФренската топ марка Cacharel се завърна в България с мъжката си линия, която вече може да се намери в столичния MALL of Sofia. Официалното откриване на магазина беше отбелязано със стилен коктейл във вторник, 4-ти октомври, на който моделите от MAXX Agency представиха и част от новата колекция есен/зима 2011/2012. На събитието Lady B демонстрира, че дори жените могат да изглеждат стилно и секси в добре скроен мъжки костюм. 

Сред гостите на събитието бяха Румънеца в компанията на „Мис България” Юлия Юревич, „Мистър Менхънт” Али Алиев, Best Model of the World 2011 Ива Атанасова, Best Model на Турция Онур Сапаз, както и македонския им колега Горан Митевски, който откри ревюто. Коктейлът уважиха и топ-моделът Катя Дюлгерова, изпълнителният директор на Visages Александър Йорданов, бизнесдамите Мария Бонева и Вили Боршукова, режисьорът и продуцент Силвестър Лолов, хореографът Иво Кръстев, победителят ве първия сезон на Биг Брадър Миро и екстравагантния собственик на BG Hip-hop TV - DJ ISP.

Френската марка Cacharel отново в България

След дефилето собственикът на марката за България Младен Митков намекна, че предвижда откриването и на бутик за дамската модна линия на CACHAREL, но не издаде повече подробности. За колекция есен-зима 2011/2012 обаче беше достатъчно красноречив и сподели, че очаква голям интерес, тъй като за този сезон марката залага на по-топли и ярки от обичайните цветове. За casual линията тоновете и комбинациите са доста смели, докато бизнес линията се придържа към класиката в черно, сиво и синьо. Всички сака се шият по специална италианска технология с използване на канаваца при изработката. Подчертано е присъствието на силно вталените кройки и аксесоари към всеки сет - вратовръзки в ярки цветове, „градски чанти”, колани и шалове. Обувките са от висококачествени натурални материали - естествен гьон (пресирана кожа) за подметките, телешка кожа за външната част и агнешка кожа отвътре.

Бутикът на CACHAREL може да посетите на ет.2 в MALL of Sofia.