"Аз имам достойнство, имам морал"

* Мила Христова подкрепя баща си, като се снима в клип на песен

Силвия Тодорова

Дъщерята на кандидат президента Румен Христов се снима като модел в клипа към песента „От теб зависи”. Видеото представя хора с реални професии от всички възрасти и слоеве на обществото: хлебар, студенти, машинист, майка с дете, цяло семейство, шофьор на такси, рибар, мотористи, стюардеси, модел, лекарка и др. Всички персонажи са действителни също като Мила, която е снимала фотосесии за различни списания и неотдавна завърши най-големия университет по изкуствата University of the Arts London, специалност „ПР, медии и културология”.

Аз имам достойнство, имам морал

Участниците в клипа пеят песента от първо лице, като част от текста е призив всеки да цени правото си на избор и на глас:

Аз имам достойнство, имам морал
и гласа никога не съм си продал,
няма и да го, защото имам правата
от мен зависи, избирам свободата.


Снимките на клипа са продължили десет дни и са правени в най-големите градове на България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен. Парчето е изпято от Нора и Спенс и е адресирано към всички млади хора, които ще се явят на изборите. Текстът е на Боби Марков и Спенс, а музиката на Дани Милев. Идеята за клипа е на режисьора Борис Радев, който е предложил Нора да изпее песента, освен заради изключителния си глас също и заради „неконформисткото й излъчване и поведение”. Участието на Румен Христов във видеото е по-скромно, но в малкото кадри, в които се вижда, присъства леко танцово, а на финала усмихнат прави рапърски жест. Самият Румен Христов казва, че Борис Радев е единственият човек, който го е накарал да танцува.

Снимка:

1. Мила Христова като модел в клипа към песента „От теб зависи”.
Фото: Интернет

Видео

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine