Хотел Saint George Palace – домакин на Mrs European Union 2011


На 05.09.2011 г. величественият Saint George Palace в курорта Свети Влас ще се превърне в център на най-красивото европейско събитие – конкурсът Mrs European Union 2011.

Хотел Saint George Palace – домакин на Mrs European Union 2011

България спечели правото да бъде домакин на международния конкурс за красота „Mrs European Union”, тъй като миналата година – Мисис България Вселена 2010 – Елена Караколева грабна престижната корона и титлата Mrs European Union 2010 в Литва.

Елена е участвала във всички благотворителни акции на конкурса „Мисис България”, а докладът й на форума Mrs Universe 2010 на тема „трафикът на бебета”, впечатли и световният дизайнер Мануел Мота, който създаде уникална рокля с името на нашата сънародничка. Хотел Saint George Palace – домакин на Mrs European Union 2011

 В тазгодишната надпревара ще участват най-красивите омъжени жени от страните членки на Европейския съюз. Те ще прекарат в страната ни една седмица, в рамките на която организаторите имат амбицията да ги превърнат в най-красивите посланици на родината ни. За тази цел се организира съпътстваща програма, която да ги запознае с историята, традициите, културата на страната и не на последно място с традиционното българско гостоприемство и умение да се веселим. Сред местата, които ще посетят, са легендарния Извор на победителите, Плиска и Велики Преслав.

Според философията на „Mrs Universe”, дамите които представляват своите страни в състезанието за титлата, трябва да отговарят на много повече изисквания от това да са омъжени и красиви. Съвременната европейка е дама със самочувствие, кариера и семейство, която отстоява европейските ценности и е ангажирана с обществено значими каузи. Затова в задължителната конкурсна програма е предвидена кръгла маса, посветена на значимите за ЕС проблем, свързан с човешкитe права и ролята на жените в Европа днес.

От българска страна ще участва Мисис България Земя 2010 – Диана Колева, известна с благотворителни си инициативи, най-вече насочени към децата.

Хотел Saint George Palace – домакин на Mrs European Union 2011Хотел Saint George Palace – домакин на Mrs European Union 2011

Снимки:

1. Хотел Saint George palace  в Свети Влас
2. Елена Караколева на награждаването й с титлата Mrs European Union 2010
3. Елена Караколева и Диана Колева в тоалети от Bridal Fashion
4. Елена Караколева (в тоалет на Pronovias) и дизайнерът на Pronovias - Мануел Мота