24 красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2011

За седма поредна година Агенция VIP Fashion Group започна подготовката за най-престижния конкурс за красота в региона МИС ВАРНА 2011, който ще се проведе на 20 август в Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг във Fusion Club "Voyage" в MALLVARNA, бяха избрани 24 варненски красавици. Кандидатките дефилираха без грим, по бански костюми и бяха на възраст между 15 и 24 години, с височина над 170 см. Идеята на организаторката на конкурса Мира Матеева е да се даде шанс на нови и непознати лица. Над 60 бяха кандидатките за престижната титла, което затрудни изключително много избора на организаторите. С нелеката задача да селектират най-красивите варненки се ангажираха Мира Матеева - собственик на VIP Fashion Group, Йозеф Зидаров - официален фотограф, Дияна Янкова - хореограф на МИС ВАРНА, Дими Друмева, а така също и представители на генералния партньор на конкурса - кафе. Di`Angello и златния партньор Mall Varna.

24 красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2011

За всички 24 момичета е осигурен екип от специалисти, които ще ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност. По традиция всички участнички ще бъдат настанени за една седмица в Гранд Хотел Варна, където ги очаква натоварена програма - ежедневни репетиции, фитнес програми, благотворителност и много забавления.

По традиция и тази година ще има и интернет гласуване на www.missvarna.com за избора на МИС ИНТЕРНЕТ - ВАРНА 2011, което ще стартира на 10 август.

24 красавици ще се борят за титлата Мис Варна 2011

Официални медийни партньори на събитието са: BG радио, радио NRJ и Вероника, вестник "Черно море", както и интернет сайтовете www.fashion.bg, www.moreto.net, www.topmodel.bg и www.him.bg.