ЕЛЕНА ПЕТРОВА ДАДЕ ПЪРВОТО СИ ИНТЕРВЮ КАТО ОМЪЖЕНА ЖЕНА

Елена ПетроваВ ексклузивно интервю за сп. “Максимум” Елена Петрова разказва подробности за двете най-щастливи събития в живота си – сватбата и раждането на децата й. За първи път читателките ще могат да видят снимки на малките близнаци на актрисата - Александър и Изабела. “Максимум” ще покаже и кадри от приказната сватба на красавицата. От интервюто читателките ще разберат и за новите предизвикателства, които очакват Елена Петрова през новия театрален сезон.
“Максимум” представя мъжките хобита на пет красиви жени. Певиците ЛиЛана и Лора Караджова, тв водещата Гери от „Огледала“, синоптичката по bTV Станислава Трайкова и моделката Румяна Кръстева разказват за страстта си към типично мъжките занимания, откога ги практикуват, какво усещане им дават и как преодоляват страха си. Читателките ще могат да научат още за „женското“ в мъжа и “мъжкото” в жената от психоложката Анна-Мария Пеева.
В брой септември на сп. “Максимум” ще ви срещне с българските представители на новата световнаБлагой Георгиев вълна - юберсексуалните мъже. Те са интересни, атрактивни и истински. Те са момчетата от D_2 и говорят откровено за себе си, музиката, приятелството, любовта и мъжките си занимания. Читателките ще научат повече и за стила на красивия футболист Благой Георгиев. Ще надникнат в гардероба му и ще разберат кои са любимите му марки, къде предпочита да пазарува и какви аксесоари допълват облеклото му.
Специално за любителите на перфектната форма, септемврийският брой представя най-новата спортна мания – boot camp. Практикува се на открито под зоркото око на инструктори, минали военна подготовка. “Максимум” препоръчва този спорт като най-бързия начин за влизане във форма, сваляне на килограми и борба със стреса
На страниците на “Максимум” читателите ще открият кои са акцентите в сезонния шопинг, подходящите за всякакви случаи дрехи от деним, аксесоарите за чайна церемония, както и ще гостуват в дома на тв водещата Марги Ралчева и шефа на телевизия “Европа” - Емил Стоянов.

Източник: APRA Porter Novelli