Горещите летни кастинги Мис Мерилин 2011 продължават

Този петък /1 юли/ е поредният кастинг Мис Мерилин 2011, който ще се проведе в гр.Русе. Досега бяха селектирани красавици от Пловдив, В.Търново, Благоевград и Ст. Загора. Журито е различно във всеки от градовете, но е задължително със звездно присъствие. Красивите русенки ще бъдат оценявани от: Александър Кадиев /талантливият син на Катето Евро/, Жасмина Тошкова /ТВ водеща и модел/, Снежи Касабова /Мис Мерилин 2010/ и Силвия Кабаиванова /Главен редактор на www.fashion.bg/.

Националният конкурс Мис Мерилин търси каква трябва да е съвременната Мерилин – не само красива, но и артистична, чаровна и обаятелна.

Горещите летни кастинги Мис Мерилин 2011 продължават

Тазгодишното издание на конкурса е най-мащабното, провеждано досега. 11 са градовете, в които ще се търси най-близкия до съвременния образ на иконата Мерилин. Кастингите ще продължат през цялото лято, а победителката ще бъде избрана на финален конкурс през октомври. Предстоят кастинги във Варна, Бургас, Плевен и София.

Участие в журито досега взеха звезди от хитовия сериал „Стъклен дом” – Деси Бакърджиева, Бойко Кръстанов и Александър Кадиев и актрисата Катя Евро. Певческите умения на претендентките преценяваха певицата и писателка Ваня Щерева и бившият фронтмен на група Каффе Орлин Павлов. Оценки за сексапил и чар пък раздаваха сексбомбата Николета Лозанова, моделът и телевизионна водеща Петя Велкова и Мисис България - Свят за 2010 година Диана Колева. Водеща на шоуто и вдъхновителка на момичетата пък е русокосата лудетина Супер Бианка.

Горещите летни кастинги Мис Мерилин 2011 продължават

Национален конкурс за красота и талант Мис Мерилин стартира през 2009, когато короната печели лъчезарната Гея Антонова. Впоследствие, тя увеличава популярността си с участието в много реклами за наши и чужди производители и дори става лице на индийска компания – гигант, които я избират да участва в най-скъпата реклама, правена някога в света. Мис Мерилин 2010 става варненката Снежи Касабова, която ще бъде част от журито в кастинга в Русе след броени дни. Тя ще пристигне с червения си автомобил – кабриолет, който получи като награда заедно с титлата Мис Мерилин 2010.

Кастингът ще се проведе в петък, 1 юли от 14:00 часа в Light Ultra Club. Русенци ще могат да се повеселят заедно със звездното жури и претендентките на парти, посветено на Мерилин Монро в клуба от 23:00 часа същата вечер. Допълнителна атракция за гостите на Light Ultra Club ще бъде балетът на сексапилната Биляна Йотовска.

Повече информация за конкурса, както и интересни видеа и снимки може да откриете на: //www.facebook.com/Miss.Merilyn.Bulgaria