ЦВЕТОВЕТЕ НА ПРИРОДАТА

* sloggi спасява цветовете на природата

Мариета Добрева

Всеки цвят си има свой магически чар и привличаща мощ. Ние не винаги го осъзнаваме, но цветът има прекрасната сила да влияе на нашите чувства и настроения. Разнообразието от наситеност, яркост и текстура е неуловим ефект, който придава допълнителен и индивидуален тон и характер на всеки нюанс.

Живеем в свят, пълен с брилянтни цветове, радост, oтпразнувана от sloggi в страхотната  лятна колекция бански костюми. Вдъхновението идва от ярките цветове на природната среда – етно принтове  в алени, виолетови и лимонени нюанси и морски тонове  в тюркоазено и искрящо синьо. Горните и долни части от всички серии са с различни кройки и десени и с индивидуална цена – така че всяка дама може да комбинира според предпочитанията и настроенията си.

Turquoise Ahoi!

Хладният тюркоазeн цвят е допълнен със свежи бели ленти – десенът сякаш излъчва прохлада. Серията се състои от 4 вида горни части и 5 вида долни части в раиран и едноцветен десен, украсени с апликация на котва.
На снимката: горните части на дамските модели са с оформени подплатени чашки с push up ефект. 

sloggi спасява цветовете на природата

Blue "Aloha"

Вдъхновен от красивите Хавайски острови, принтът на тропически цветя  в ярко червено и жълто е върху основа от наситено небесно синьо. Серията се състои от 3 вида горни части, 2 долнища и парео.
На снимката: Топ с презрамка през врата и набор в областта на бюста, комбиниран с долнище в кройка мини и пареото с едноцветния вариант от серията с горнище с триъгълни чашки.

sloggi спасява цветовете на природата

Berry Oriental

Магията на Ориента е втъкана в десена с абстрактен принт, съчетаващ наситени ярки цветове и етно мотиви. Всички варианти на кройки в два типа десени – пъстър и едноцветен, са съчетани в тази серия, която се състои от 7 вида горни части и 7 долнища плюс парео с принтове по краищата, което може да бъде завързано по многобройни начини – така че възможностите за комбиниране са много.
На снимката: Дамски бански с горнище, тип “бандо”, съчетано с хипстер с връзки отстрани - за коригиране на дълбочината му, вторият е с горнище с оформени чашки с push up ефект и долна част в кройка мини.

sloggi спасява цветовете на природата

sloggi спасява цветовете на природата

Ние всички сме наясно, че това, което някога се е смятало за даденост в света, днес е изключително ценно и трябва да бъде запазено. За да помогне за спасяването на широк спектър от цветовете в природата, sloggi действа сега.
Като участник в инициатива на World Land Trust ™, Eurojersey, италианският производител на  материята Sensitive® , която е предпочитана от sloggi за производството на бански костюми, стартира нов еко проект, наречен "Един метър плат за един метър гора" – към който sloggi  се присъедини.
Целта е да се защити и възстанови един от последните останали  масиви “дъждовна гора” в тропиците, като се спасят повече от 1000 дървесни видове, застрашени от  изчезване. От 2010 г. с всеки метър от материята Sensitive® , използван от sloggi, сe спасява един метър от тропическите гори – тъй като като компанията Eurojersey прави парични дарения на World Land Trust ™.
Еко проектът се осъществява в резервата „Яботи”, намиращ се в североизточния край на Аржентина. Развитието и реализацията на тази кампания могат да бъдат проследени на www.sensitivecosystem.com.

Снимки:

  1. Turquoise Ahoy

  2. Blue Aloha

  3. Berry Orientаl

Фото: © sloggi