Започва онлайн гласуването за световния финал на конкурса TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2011

* Супермоделът Лили Коул представя моделите на младите дизайнери

Силвия Тодорова

Общо 37 талантливи млади дизайнери ще се състезават на световния финал на конкурса Triumph Inspiration Award 2011, в това число и българската победителка в националния финал Евелина Гелина, 2 курс, НХА с модела си „Многолик индувидуализъм”. Всички те ще представят на световната модна сцена творческите си интерпретации на мотото на конкурса “125 years of celebrating women”.

Световният финал ще се състои на 6 юли по време на Седмицата на модата Mercedes Benz в Берлин. Преди това почитателите на дизайнерсия конкурс от цял свят могат да участват в избора на победител като се включат в онлайн гласуването от 7-ми до 22-ри юни на интернет страницата www.triumph-inspiration-award.com. Класираният на първо място участник в онлайн гласуването получава една точка преднина при оценяването от журито на същинския финал.

Започва онлайн гласуването за световния финал на конскурса TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2011Започва онлайн гласуването за световния финал на конскурса TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2011

Моделите на всички финалисти са заснети на специална фотосесия с известната актриса и топ модел Лили Коул, която е лице на тазгодишния конкурс. Ето какво споделя Лили Коул, която се снима и с адаптирания модел на световния победител за 2010 г. - Николай Божилов: „Много съм щастлива да бъда част от този вълнуващ проект. Чудесно е, че студенти от различни страни имат възможност да представят своите творения пред света.” А моделът на Николай Божилов е чудесен, едновременно удобен за носене и необичаен. С нетърпение очаквам да видя Николай в Берлин. Чух, че ще се присъедини към шоуто на 6 юли.”

Адаптираният модел на Николай Божилов ще се продава в избрани магазини на Триумф по целия свят, както и в България, от месец юли 2011 г.

Германската модна фотографка Елен фон Унверт е автор на фотосесиите на четвъртото издание на конкурса. Тя и Лили Коул ще бъдат част от седемчленното жури на тазгодишния световен финал.

Започва онлайн гласуването за световния финал на конскурса TRIUMPH INSPIRATION AWARD 2011

Общо 2100 млади дизайнери взеха участие в националните финали на четвъртото издание на дизайнерския конкурс, организиран и провеждан от световния производител на бельо Triumph, който през 2011 г. чества своя 125 годишен юбилей.

В предишните издания на конкурса моделите на българските финалисти неизменно заемаха място в челната тройка при он-лайн гласуването – надяваме се, че и тази година традицията ще бъде продължена. Гласувайте на www.triumph-inspiration-award.com – още повече, че ще има и награди: двама късметлии от гласувалите ще спечелят двудневно пътуване до Берлин за световния финал, среща с журито и атрактивни подаръци.

Снимки:

  1. Топ моделът Лили Коул с моделът „Многолик индивидуализъм” на българската финалистка Евелина Гелина.

  2. Супермоделът Лили Коул с адаптирания модел на Николай Божилов

  3. Лили Коул по време на фотосесия с Елен фон Унверт

Фото: © Triumph