Обувките на Риана и Бионсе вече и в България

Мариета Добрева

Обувките на Риана и Бионсе вече и в БългарияЛимитираната серия Black Label на обувната компания Gianmarco Lorenzi вече се предлага и в България. Моделите от линията Black Label са създадени специално за някои световни знаменитости от музикалната и филмовата сцена, сред които Мишел Родригес, Бионсе, Ева Лонгория, Клара Морган, Дженифър Лопес, Марая Кери, Риана, Миша Бартън и др.

Синтез от хармония, женственост и лукс – товае същността на лимитираната серия обувки, която се разпределя само сред 70 търговци в световен мащаб. Всеки чифт е ръчна изработка, което гарантира изключително високото качество. Камъните „Сваровски” и луксозните опаковки допълват стойността на творението във форма на обувка.

През 70-те години, с помощта на братята си Марко и РенцоРенци, Джани прави революционна промяна като измества фокуса на семейната компанията за детски обувки към създаването на луксозни дамски аксесоари. Малко след това дизайнът на Gianmarco Lorenzi става символ на елегантност, стил и качество. Самият той наблюдава процеса на проектиране от началото до края – съсредоточава се както над естетическите аспекти, така и над формата и удобството на
всяка обувка.”Този, който работи с ръцете си е работник. Този, който работи с ръцете и главата си е занаятчия. А този, който работи с ръцете, главата и сърцето си е артист”, казва Джани Ренци.

Обувките на Риана и Бионсе вече и в България

Обувките на Риана и Бионсе вече и в България

Обувките на Риана и Бионсе вече и в БългарияОбувките на Риана и Бионсе вече и в БългарияОбувките на Риана и Бионсе вече и в България

Обувките Gianmarco Lorenzi могат да бъдат намерени в бутика на "Криция и Борджи" на бул. "Витоша" 42.

 

Снимки:

1. – 3. Екстравагантни модели обувки на марката Gianmarco Lorenzi
4. Поп иконата Бионсе с обувки Gianmarco Lorenzi
5. Ашанти обута с модел на Gianmarco Lorenzi
6. Алиша Диксън с обувки Gianmarco Lorenzi

Фото: © Gianmarco Lorenzi

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine