Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

Силвия Тодорова

На тържествена церемония в аула “ Максима” на УНСС бяха избрани финалистите в конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011”, организиран от Студентския съвет при УНСС. Призът за най-красива студентка спечели деветнадесет годишната Габриела Василева от град Бяла Слатина, специалност „Икономика и бизнес”, а Мистър УНСС 2011 стана третокурсникът от специалност “Бизнес икономика” - Васил Йовчев от град Стара Загора, на 21 години. Публиката също избра своите любимци. Те са Христина Ангелова от град Бургас, на 19 години, специалност “Икономика и бизнес” и Николай Желев от град София, на 22 години, специалност “МИО”. Бяха връчени и две награди за лица на KWIAT от собственика на марката Павел Цветков и член журито, съответно на Никола Батинов от Смолян и Елена Ангелова от Русе.

Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

По време на конкурса участниците традиционно дефилираха с бански костюми и официални тоалети като за поредна година, неотменна част от аксесоарите на финалистите в тура по бански бяха очилата KWIAT . Модели от последната колекция на марката получиха, както лицата на KWIAT и победителите, така и четирима късметлии от гласувалите с смс-си за своя фаворит. Призьорите на първо, второ и трето място получиха също парични награди от проф. д-р Борислав Борисов - ректор на УНСС. С парична награда си тръгнаха и удостоените със специалната награда на публиката.

Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

Председател на журито бе проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС, а сред членове се открояваха “ Мис България 2005 ” – Росица Иванова, “ Мис България 2007 ” – Юлия Юревич, “ Мисис България 2007 ” – Мариана Маринова, Радост Драганова, ексадреналинката Жана, Юлияна Дончева, депутатът от ГЕРБ Иван Колев и други .

Водещи на събитието бяха моделът и тв водеща Гергана Малкоданска и “ Мистър УНСС 2010 ” Даниел Петканов. За настроението на публиката във финалната вечер се погрижи откритието на ДесиСлава – Nadia. . .

Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

Най-красивите студенти в УНСС носят KWIAT

 

Снимки:

1. Финалистите в конкурса с очила на престижната марка KWIAT .

2. Павел Цветков – собственик и управител на KWIAT награждава отличените за лица на марката.

3. “ Мис България 2005 ” Росица Иванова връчва лентата на Мистър УНСС 2011 Васил Йовчев.

4. Мис УНСС 2011 - Габриела Василева.

5. Мистър и Мис УНСС 2011 - Васил Йовчев и Габриела Василева.

Фото: Sportal.bg

  Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine