Сватбата на пролетта 2011

Сватбата на пролетта 2011Подготовката на сватбата изисква време, средства и преди всичко вдъхновение. Красиви и впечатляващи са новите колекции и предложения на дизайнери и сватбени агенти. Инспирирани от пролетта, техните творения изобилстват от цвят и естествени материии. Новият брой на сп. Сватба представя и последните тенденции, демонстрирани от световните корифеи на висшата мода. Освен дефилетата в Париж, страниците на изданието ще ви разкрият тайната на прецизно организирания сватбен прием.

Сред основните нюанси на празника за този сезон е розовият. Деликатност, която няма аналог! Цветовете на пролетта са толкова съвършено нежни, че не могат да оставят безразлични романтичните натури. Ако си представяте сладко, вкусно и… розово, няма да останете разочаровани. Фини или натрапчиви, розовите аксесаори и детайли са винаги атрактивни и внасят закачлива нотка във всяка визия.

А ако сте изкушени да избягате от шума на големия град и мечтаете да се потопите в топлите лъчи на слънцето, обградени от искрящите пейзажи на природата, списанието има стратегия за вас. Не пропускайте да се заредите положително и да предизвикате въображението с уникалните и дръзки предложения на пролетта.