"SAY "HELLO!" на новото невидимо бельо

Силвия Тодорова


SAY HELLO! на новото невидимо бельоЕжедневно всеки от нас взема стотици решения често не си даваме сметка за това, защото го правим механично. Но ако се събудим с позитивната нагласа, че ни предстои един чудесен ден, ако слушаме любимата си музика, докато сме под душа или докато закусваме, наслаждавайки се на любимото си кафе, ако днес – в унисон със слънчевото си настроение и напук на намусеното време, изберем да облечем бельото, което прилепва като втора кожа към тялото и ни носи усещане за свежестденят ни наистина ще бъде прекрасен!

Hello day” – това е посланието, което sloggi отправя към всички свои почитатели,

предоставяйки им възможността да направят своя избор от прекрасните предложения на новата колекция Пролет-Лято 2011.

Тази пролет популярната марка залага преди всичко на иновационните текстилни технологии, които превръщат ежедневното дамско бельо във все по-невидимо.

Стартът е през 2004 г, когато марката предлага на пазара първото по рода си “невидимо” бельо от серията sloggi light. Гащичките са в различни кройки – стринг, хипстер или танга, но си приличат по това, че прилепват към тялото като втора кожа. Благодарение на лазерно изрязаните си краища “невидимото” бельо не се нуждае от подгъви и шевове, които практически “изчезват” и не личат дори под плътно прилепнали дрехи – качества, които бързо го превръщат в пазарен хит. Следва серията sloggi light cotton (2009) - изработена по същата технология, но от материя, съдържаща 95 % памук. В пролетната колекция тази серия се появява в два нови модни цвята – “кафе с мляко” и “люляково лилаво”.

SAY HELLO! на новото невидимо бельо

Say “Hello!” на Sloggi Light Ultra Soft

Sloggi Light Ultra Soft е названието на новата серия невидимо бельо, която предлага комфорт и усещане за свежест през целия ден.

Изработено е от иновационна материя, наречена Lenzing MicroModal® AIR – от изключително фини влакна – 20 пъти по-тънки от познатите микрофибърни нишки, на базата на букова дървесина, обработена по еко-технология. Усещането при носене е като при памучните материи, но по-меко и нежно при допир с кожата.

Серията включва подплатен сутиен с банел и трите популярни кройки гащички – стринг, хипстер и танга и се предлага в базисните цветове – бяло, черно и карамел.

В свежи слънчеви цветове и в модната за сезон тема “Африка” са сериите AfricanWild иAfricanTribe, а познатата романтична серия sloggi Dolcе този сезон е в ярко жълто и “кафе с мляко”.

SAY HELLO! на новото невидимо бельо

SAY HELLO! на новото невидимо бельо

Искаш да си на гребена на модната вълна -

Say “Hello” на sloggi men Groove

sloggi men Groove е хитова лятна мъжка серия, съчетала в себе си усещането за перфектен комфорт със свежа модна визия.

Материята съчетава предимствата на памука и еластана (93%:7%); кройките са хипстер и миди, цветовете – традиционни – черно и бяло, но това, което прави бельото особено атрактивно, е коланът. Широкият брандиран ластичен колан е на райета в свежи летни цветове – нещо, което ще ви настрои безгрижно и дори леко авантюристично. А фактът, че сте в тон с актуалните модни тенденции, ще повиши самочувствието ви и вашия чар.

SAY HELLO! на новото невидимо бельо

SAY HELLO! на новото невидимо бельо

Снимки:

1. African Tribe
2. African Wild
3. sloggi Light Cotton
4. Light Ultra Soft
5. sloggi men Smooth
6. sloggi men Groove

Фото: © sloggi

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine