KWIAT раздава очила за 1-ви Април (НЕ НА ШЕГА)

Силвия Тодорова

KWIAT раздава очила за 1-ви АприлНякога да сте получавали подарък, защото сте успели да разсмеете някого? Това може да ви се случи точно на 1-ви април. Само че подаръкът ще бъде съвсем истински, защото не на шега KWIAT ще раздава очила.

В деня на хумора, сатирата, забавата, шегата и лъжата трима късметлии с чувство за хумор ще спечелят слънчеви очила KWIAT , модел KS 8097 с калъфч e , микрофибърна кърпичка и спрей за блясък. Това, което трябва да направите, ако искате да сте един от тях е, да изпратите кратка забавна история на тем a „очила” на имейл igra@kwiat-bg.com . Това може да е виц, измислена или реална история. Единственото условие към участиците е шегата, която изпращат да е свързана по някакъв начин с очилата и, разбира се, да е весела.

Срокът за участие в играта е 21.03.2011 – 30.03.2011. Три от най-забавните и оригинални истории или вицове ще бъдат наградени. Други трима щастливци ще получат допълнителни награди: талони за 20 % отстъпка при покупка на очила KWIAT и покани за безплатен вход за изложението „Опто салон 2011”, което ще се проведе от 01-ви до 03-ти април 2011 г. в международния изложбен център Inter Expo Center Sofia . Всеки посетител на изложението ще може също да закупи слънчеви очила KWIAT с 10 % отстъпка.

Снимки:

  1. – 2. Слънчеви очила KWIAT , модел KS 8097.

Фото: © KWIAT