Бурлеска вдъхнови дизайнерски колекции

Елена Караколева като Дита фон Тийз


Бурлеска вдъхнови дизайнерски колекции Касовият филм Бурлеска, в който участват знаменитости като Шер, Кристина Агилера и Дита фон Тийз вдъхнови последните дизайнерски колекции на Enzoani, Мy Lady и Pronovias, представени в България от Bridal Fashion. Тоалетите в хитовия мюзикъл са блестящи, елегантни и в свежи цветове, подходящи за балове и официални събития.
Неслучайно, американската актриса Дита фон Тийз, нашумяла с ролята си във филма блесна с тоалет на холандската марка Enzoani на премиерата му.
Същият тоалет притежава и Елена Караколева – Мисис Европейски Съюз 2010, закупен от българското представителство на марката – Bridal Fashion. Наскоро Елена бе с уникалната рокля на конкурса Lady Bulgaria 2011, съчетана с красива черна воалетка с кристали Swarovski и черна брошка в ретро стил.

Бурлеска вдъхнови дизайнерски колекции

Тоалетите на марката са представени в две теми – „елегантност за бизнес дами” и Enzoani for Celebrities. Повечето от тоалетите в първата тема се състоят от 3 части – рокля, с дължина около коляното в много елегантен и прибран силует с модните акценти за колекцията, сако с модерните нео барокови акценти и колан с миниатюрни кристали Swarovski, които придават тържественост на модела. Enzoani for Celebrities е за дамите, на които им предстои бал или тежко светско събитие. Роклите са дълги, елегантни и с разкроени, богати шлейфове.

Цветовете за колекция 2012 на марката Enzoani са в тюркоазено, стафидено лилаво, черно, небесно, мастилено и метеоритно синьо. Ненадминатата световна рекордьорка на висок скок и шеф на БОК - Стефка Костадинова бе в Абу Даби за връчване на фимови награди със стилен тоалет от последната колекция на фирмата от тази тема.

Бурлеска вдъхнови дизайнерски колекции Бурлеска вдъхнови дизайнерски колекции

В колекциите 2012 на My Lady и Pronovias преобладава отново блясъкът, инспириран от Бурлеска. Уникaлните корсети на израелската марка с хиляди кристали Сваровски в нежните цветове на бледо розово, резеда, бледо лила, златисто и черно се съчетават с изчистени, ефирни поли и елегантни панталони.

Испанският гигант Pronovias представи тоалетите за 2012 в същите свежи цветове, но и във варианти на цвят лате макиато, магента и пистацио. Блясъкът е представен със седеф, перли и кристали, а обличайки тези тоалети всяка дама би се почувствала като героиня от Бурлеска. Това е любимата марка на Иванка Тръм, Румър Уилис (дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис), дамите от фамилия Иглесиас, а също и на много българки. В тяхна чест дизайнерът на фирмата – Manuel Mota кръсти една от най-хубавите си рокли „България”.

Снимки:
1. Елена Караколева в рокля на My Lady в концепцията на филма Бурлеска
2. Дита фон Тийз от филма "Бурлеска" с рокля C45А от колекцията Love на Enzoani
3. Стефка Костадинова в Enzoani и Бланка Влашич, новата надежда във световноя висок скок
4. Елена Караколева, мисис европейски съюз 2010 и Паолина Петракиева - Мисис България Вселена 2010 в рокли на Enzoani от Bridal Fashion