За булките на Пролет 2011


За булките на Пролет 2011 Пролетният брой на сп. Булка е вече на пазара с интригуващи модни предложения за сватбения ден. В ролята на булка този път е Диляна Попова, облечена в снежно бяла рокля, посипана с блясъка на камъни Swarovski от Atelier Simon – авторски тоалет на Гергана Симеонова. Красавицата, която е един от най-успелите български модели, се снима напоследък и в киното – скоро ще я видиме в култовия сериал “Стъклен дом”. Освен това се изявява и като дизайнер на собствената й едноименна марка.

Във фотосесията Spring Love Диляна позира в 18 булчински рокли на известни български и чужди марки сред интериора на Boutique Lounge Bar – най-топлата фешън точка в София.

На страниците на списанието ще откриете и пъстра палитра от предложения за абитуриентката, която на бала си ще е безгрижна и секси! Освен актуалните модни тенденции за сезона, в броя ви очакват новости за грим, парфюми и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден.

Коя е “Булка на годината” в конкурса за 2010-та, ще научите от страниците на любимото списание. Нуждаете се от вълнуващи идеи за организацията на тържеството, медения месец и всякакви тънки детайли около трепетното събитие – отговорите на всичко ще намерите в пролетния брой на БУЛКА!