ДИСЕКЦИЯ НА НОВИЯ И СТАРИЯ ЛУКС
във февруарската БЕЛА


Списание БЕЛА Колко всъщност струва луксът? „Най-скъпо излиза луксът на онези, които си дават сметка, че не го заслужават. Затова и те не спират да купуват и да се труфят. И все търсят новото и по-новото…” споделя Любомир МИЛЧЕВ-ДЕНДИ в интервю за новия брой на списанието. Потърсихме именно него за експертни отговори по темата за ЛУКСА, защото освен че е търсен консултант по въпросите на добрия вкус, има собствен „луксозен” почерк за писане, мислене и… притежаване.

Болната тема на новата БЕЛА е СПОНТАННИЯТ АБОРТ. Празни ръце, кървящо сърце… и куп самообвинения – това остава за жената, претърпяла спонтанен аборт. Всъщност, почти всяка жена преживяла такъв аборт, без дори да разбере. До този и до още важни изводи стигна София СЕМЧЕВА след разговора си с двама специалисти – д-р Таня ТИМЕВА – медицински директор на САГБАЛ „Д-р Щерев” и Ани КОЦЕВА – опитен юнгиански ориентиран психотерапевт, която най-добре знае как да подкрепи и мотивира потърпевшите и да им върне положителната нагласа за предстоящото.

Секси? Неее. Женствено! Възраждането на образа на ТРАДИЦИОННАТА ЖЕНСТВЕНОСТ е своеобразна глътка въздух за цялата модна индустрия. Закръглеността на Скарлет Йохансон, ярката привлекателност на Анджелина Джоли, изтънченият сексапил на Дита фон Тиз… Женствеността на знаменитостите се освобождава от унисекса, който до съвсем скоро се смяташе за норма на добрия вкус. В какви граници се простира съвременната женственост на „редовите” жени, четете във февруарската БЕЛА.

Шеметни танци, предизвикателни костюми и взривяващи изпълнения – водовъртеж от бурлеска страсти ви предлага филма „Бурлеска” с участието на звездните имена: гласовитата Кристина АГИЛЕРА, легендарната ШЕР и красавеца Кам ДЖИГАНДЕЙ. Подробности за култовия мюзикъл, който се очертава като най-атрактивният за последните години, ще ви издаде Петър ЗЛАТАНОВ в новия брой на списание „Бела”.

Къде започва ПЕРВЕРЗИЯТА? С нашите необичайни сексуални желания ли е свързана или с фантазиите на партньора ни? Какво в секса се таксува за норма и какво – за толкова голямо отклонение от нормата, което може да развали отношенията между двама души. Ще получите отговори в рубриката „Интимно” на февруарската БЕЛА.


И още в новия брой на Бела:

МОДА: Миуча Прада, Коко Шанел, Вивиан Уестууд – те ни завещаха модата. Карето отива на абсолютно всеки

КРАСОТА и ЗДРАВЕ: 10 полезни съвета по време на студ. Фейсфитнес. Коренно подобрение на косата. Отпор на бронхита. Вана вино, моля.

ХРАНЕНЕ: 6 навика, които ни пречат да отслабнем. 8 мита за диетичните продукти. Вегетарианец звучи дълголетно.

ИНТЕРВЮ: Раймонд Вагенщайн: „Книгата е важна за националната сигурност”

ТЯ И ТОЙ: 1+ 1 = 3 (Или за трите етапа, през които минава двойката.) Войни, секс и… нова копринена рокля.

ДЕЦА: 7 мита за тях.

ЧИКСПОРТ: Светът е футбол цял живот

BG МАРШРУТИ: Пещерата Ухловица – в шапката на туриста

ПО СВЕТА: С „черните таксита” през Свазиленд, Мозамбик и Лесото

АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец ФЕВРУАРИ

БЕЛА КЪЩА: „Дай малко да побия”. Хубавото на замразените продукти. Рецепти за месце със сос. Сладкишът „Риго Янчи”. Избираме кухненски ножове.

БЕЛА – за жените, които знаят и не знаят какво искат!

www.bela.bg