Just Cavalli стъпва в България през февруари


JUST CAVALLI СТЪПВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИЗа първи път Just Cavalli стъпва официално на картата на България със свой монобранд бутик през месец февруари. Всички клиенти ще имат възможност не само да се запознаят с последните тенденции и линии на марката, но и да се потопят в духа на уникалната флорентинска атмосфера, която ще бъде пресъздадена в бутика. Стартът е с колекция пролет-лято 2011 на марката, като 70% от асортимента е посветен на дамите и 30% на мъжете.

"Ценителите, които познават историята на марката, ще могат да намерят един от класическите й мотиви, характеризиращ се с дрехи с анималистичен принт, познат от първата линия на Cavalli. В бутика ще се предлагат също иновативни принтове, вдъхновени от филма "Аватар"", споделя Мария Шиманова, маркетинг мениджър и управител на бутика за България.

Интериорният дизайн е изцяло дело на студио "Italo Rota", което отговаря за дизайна на всички бутици с марката Cavalli. Първият за България бутик на Just Cavalli е разположен на 260 кв. метра, на два етажа до централния вход на хотел „Шератон”. Всички почитатели на марката са добре дошли в бутика седем дни в седмицата от 10:00 до 20:00 часа.

JUST CAVALLI СТЪПВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИJUST CAVALLI СТЪПВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

JUST CAVALLI СТЪПВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

JUST CAVALLI СТЪПВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Снимки:

1. – 5. Модели от рекламната кампания пролет-лято 2011 на Just Cavalli

Фото: © Just Cavalli