Избраха Мисис Баба 2011 година

Избраха Мисис Баба 2011 годинаНа официална церемония в Гранд хотел "София" 44-годишната Даниела Цветанова стана Мисис Баба 2011 година. Тя грабна журито с изумителния си външен вид и уменията, които демонстрира. Даниела е омъжена от 28 години, живее и работи в София и развива собствен бизнес, който я прави абсолютно независима. За нея е много важно една жена да се поддържа и да изглежда добре, дори да е баба. Даниела е баба на 8-годишен внук и 2-годишна внучка.

Нейна първа подгласничка стана родената през 1963 година Петя Костадинова от Поморие - баба на едногодишния Антон, която преподава в Професионалната гимназия по туризъм в града и се занимава с каланетика от години. На второ място на почетната стълбичка на най-прекрасните баби застана 40-годишната Венцислава Георгиева от София, която от май 2010 е баба и приема това като най-професионалната задача в живота си. На трето място беше избрана 47-годишната Юлия Николчова, която грабна журито с народни танци и за това получи и приза "Мисис Баба 2011 Артистичност", а на четвъртото място застана нейната връстничка русенката Светлана Йорданова, която впечатли членовете на журито с множеството коремни преси, които направи пред погледите им.

Избраха Мисис Баба 2011 годинаНагради имаше за почти всички. Виолета Кючукова грабна приза "Мисис Баба 2011 Звезда", Петя Здравкова - "Мисис Баба 2011 Чар", Мария Държикова стана "Мисис Баба 2011 Грация", а Траяна Белякова беше обявена за "Мисис баба 2011 Фотогеничност", Таня Райкова стана "Мисис Баба 2011 Талант" , а Павлина Колева - "Мисис Баба 2011 Елегантност". Всички баби, от най-младата до най-възрастната - 72-годишната Еленка Костова от Правец, която е шеста в Европа по тласкане на гюлле за ветерани в категорията си, обичат много прекрасните си внуци и са категорични, че това е най-хубавият им подарък от децата им.

Националният конкурс "Мисис Баба" се проведе за втора поредна година, като тази година повече от 200 дами от цялата страна искаха да се включат в конкурса. От тях бяха избрани само 17 жени на възраст между 40 и 72 години, които тази вечер показаха най-доброто от себе си. Те трябваше да преминат през три кръга, като в първия те имаха възможност да представят себе си, във втория показаха своя талант, а в последния кръг дефилираха в официални тоалети, избрани от самите тях. Философията на конкурса е да се покаже съвременната баба на 21 век, която не робува на семейството и не прекарва времето си само пред печката и с плетка в ръка. По време на конкурса тази вечер се проведе и акция за събиране на средства за операция на Галина Дичева, която за нещастие изгубва зрението си в автомобилна катастрофа. БГНЕС