Тереза Скeйнлън от Небраска е новата Мис Америка 2011


Тереза Скайнлън от Небраска е новата Мис Америка 2011Мис Небраска 2010 Teresa Scanlan спечели короната на Мис Америка 2011. Събитието се състоя на 15.01.2011 вечерта в Planet Hollywood Resort & Casino в Лас Вегас. Конкурсът Мис Америка, провеждащ се за 90-та поредна година, се излъчваше на живо от Лас Вегас по ABC.

Триумфалната разходка по подиума на победителката е само началото на едно дълго и незабравимо пътешествие до всички точки на нейната страната. По време на своя едногодишен стаж като Мис Америка 2011, Тереза ще пропатува по около 20 хиляди мили месечно, презентирайки своята платформа за "Нередовното и безразборно хранене".

Като Мис Америка 2011, Тереса ще бъде и официален говорител на Joseph Ribkoff International Clothing Company, която ще и осигури и цялостния гардероб през тази една година.

17 – годишната Тереза бе най-младата от 52 участнички в конкурса. Предстои и да бъде студентка в колежа Patrick Henry във Вирджиния, като целта и е да завърши право, след което да се реализира като съдия или политик. Благодарение на своя талант, освен короната, Тереза спечели и 50 хиляди долара стипендия, която ще и помогне да продължи своето образование. В частта от конкурса, в която всяка една от участничките трябва да демоснтрира своя талант и артистични умения, очарователната Тереза изпълни на пиано призведението на Calvin Jones "Whitewater Chopped Sticks".

Тереза Скайнлън от Небраска е новата Мис Америка 2011

Първа подгласничка на победителката е Мис Арканзас - Alyse Eady, която спечели наградата от 25 хиляди долара. Нейният талант да говори чрез стомаха си заинтригува журито и гостите на събитието. Титлата Втора подгласничка на Мис Америка 2011 и наградата от 20 хиляди долара отиде при Мис Хавай - Jalee Fuselier.

Мис Америка е най-мащабният конкурс в света, който през миналата година е раздал награди на стойност повече от 45 милиона долара.

Снимки: БГНЕС