Анджелина Джоли избра Versace за премиерата на Туристът


Анджелина Джоли избра Versace за премиерата на Туристът Анджелина Джоли има няколко забележителни представяния тази седмица. И за всички тях тя избра тоалети на Versace, което издава перфектен вкус.

На американската премиера на "Туристът", в който си партнира с Джони Деп, Анджи взриви популярния театър Ziegfeld с дълга кашмирена рокля на Versace в млечно бяло. Нейният партньор в живота Брад Пит бе в контрастен черен костюм на Burberry.

На европейската премиера на "Туристът" в Берлин актрисата бе ослепителна със своята черна кадифена рокля до коляното. Допълнителна елегантност на визията й придаваха дългите черни ръкавици.

На премиерата на "Туристът" в Мадрид Анджи се появи с друг вълнуващ тоалет от най-висшата линия на миланската модна къща - Atelier Versace. Впечатляващ топ в златисто, обсипан с кристали Svarowski, подчертан от изключително вълнуваща дълга пола от черно кадифе, превърнаха актрисата в богиня. Черният кадифен шал допълваше излъчването на стил и класа. А липсата на бижута бе жест към приковаващия вниманието ювелирен топ.

Анджелина Джоли избра Versace за премиерата на ТуристътАнджелина Джоли избра Versace за премиерата на Туристът

Лентата "Туристът" на Флоран Хенкел вон Донерсмарк, разказва за американски пътешественик, въвлечен в опасната игра на агент на Интерпол. Това е една интригуваща история, чието действие се развива в Париж и Венеция. Наситен сюжет, който преминава през екшън, опасни игри, прелъстяване, романс, за да се стигне до любовен капан. Филмът е римейк на френската драма "Антъни Цимер" от 2005 г. със Софи Марсо.

В България филмът със сексимволите Анджелина Джоли и Джони Деп ще тръгне по кината от 8 януари 2011 година.

В България Versace се представлява от SMG Fashion, а последните творения на Донатела Версаче и нейният дизайнерски екип могат да бъдат открити в бутиците Versace и Versace Accessories на ул. Леге 1 и Rich! на ул. Калоян 7 в София, и на ул. Мусала 4 във Варна.