Професионална певица и танцьорка грабна короната на "Мис Бургас България 2010"

* Победителката ще участва на "Мис България" през пролетта


17-годишната професионална певица и танцьорка Анелия Дулева изпревари 14 съпернички и с пълно мнозинство от журито грабна короната на “Мис Бургас България 2010”. Конкурсът, част от веригата “Мис България” се проведе в най-елитния бургаски клуб Kibo Live. Организатор на шеметната вечер бе носителката на титлата Miss Sexy Summer Ваня Кирова.

Професионална певица и танцьорка грабна короната на Професионална певица и танцьорка грабна короната на

Освен, че е много красива, Анелия е и с перфектни мерки – 90-62-92 при височина 176 см. Втора стана Нели Вакъфова на 19 години, а журито избра за трета поморийката Деница Пеева.

Професионална певица и танцьорка грабна короната на Професионална певица и танцьорка грабна короната на

Самата Жени Калканджиева строго е селектирала участничките в конкурса, без да допуска момичета под 172 см, с татуировки и с пластични интервенции. Анелия от сега започва подготовка за престижната надпревара на “Мис България” през пролетта. Тя дори тръгва на курсове по актьорско майсторство, за да има перфектно поведение на голямата сцена. Част от журито в дискотека Kibo, дори коментира, че има пълен шанс да е следващата носителка на голямата и тежка корона.

Професионална певица и танцьорка грабна короната на

Освен че бе избрана за трета на конкурса Мис Бургас България, Деница Пеева стана лице на минерална вода Rocchetta и на KIBO Live Club. За лице на генералния спонсор BOVA CAR холдинг избраха Виктория Дочева, на „Сладко и Солено” – Дида Иванова, а на студио за красота “VOGUE” – Нели Вакъфова.

Водеща на страстната вечер бе участничката в Мис Плеймейт 2009 Симона Христакова.

Професионална певица и танцьорка грабна короната на

Генерален спонсор на събитието – BOVA CAR HOLDING официален вносител и представител на марките Ауди, БМВ, Опел и Шевролет, предостави за ползване кола на победителката.

Претендентките за титлата Мис Бургас България 2010 се представиха в 3 тура - с дрехи на бутик „Fashion Key”, с бельото на “Seven Seconds” и с вечерните рокли на „Hellena collection” , които бяха специално подготвени за конкурса от дизайнерката Елена Дойчева.

Допълнитело настроение на гостите създаваха денс формация “Dance code” и великолепната Гергана Трифонова.