В новия брой на GRAZIA:

Тяло 2006 – специално изследване на GRAZIA и Маркет Тест – агенция за маркетингови изследвания, посветено на вечната битка с килограмите. 4 от 10 жени са постоянно на диета, мислим за фигурите си на всеки 15 минути, 6 от 10 дами лъжат за това колко храна приемат всеки ден. 98 % от нас мразят телата си. И още шокиращи открития, както и мнения на специалисти, диетолози и фитнес инструктори.

Соня Васи разказва за това как е успяла да влезе във форма след раждането на дъщеря си. Бремеността коства на най-сексапилната българка няколко килограма в повече, но тя стопява разликата само за три седмици. Ексклузивно интервю и фотосесия с най-одумваната родна красавица в САЩ. Откровено за любовта, майчинството и случайностите в живота.

Топ 7 на най-красивите тела в шоубизнеса. Какви са мерките на Кейт Мос, Сиена Милър, Кийра Найтли, Катрин Зита Джоунс, Кейт Уинслет, Виктория Бекъм и Елизабет Хърли? И какво всяка една от тях не харесва в собсствената си фигура? Само в GRAZIA.

Последен писък на месеца са шортите. Те могат да бъдат опасни. Но пък съблазняват и изискват доста тренировки. Вече навлязоха и в деловия живот, при това доста успешно. И изместиха миниполата.

Най-атрактивното дуо на родния музикален пазар със специлана фотосесия в GRAZIA. Део и Лео – неочаквана комбинация, на която всички се надявахме. Още за музиката, жените и красивите усмивки.

Венера срещу Марс, или защо е по-добре да си мъж. Разсъждения на Елена Розберг върху темата за вечната битка между половете. Или отговор на въпроса – от какъв пол е дистанционното? Само на страниците на GRAZIA.

Новите татковци. Те са навсякъде. Да си баща днес е по-важно отколкото да спечелиш “Оскар” например. Така поне смятат мъжете от А-листата на шоубизнеса. И не се шегуват. GRAZIA ги класифицира по вид и размер на грижата към собствените им деца. Или още за потайния, грижовния и лудия татко...

Всичко за слънцезащитните продукти. Или как да се погрижим за перфектния си тен през юли. Слънчевата защита е необходимост, за да запазим младостта и хубавите спомени от лятната почивка.

Специален подарък – плажна чанта в четири актуални летни цвята. Избери своя!
Вече на пазара!