Fashion.bg стартира игра "Весела Коледа"


Весела Коледа От днес до 27 декември 2010 Fashion.bg организира игра, която нарекохме "Весела Коледа", тъй като целта ни е наистина да се позабавляваме заедно и да съберем различни оригинални идеи, с които да направим по-интересен този важен празник. Можете да ни изпращате ваши снимки за един или повече от следните раздели:

- Как да се облечем за празника - изпратете ни ваша снимка с любим тоалет, с който ще празнувате Коледа или Нова година
- Маникюр - изпратете  ни идея за празничен маникюр, който вие сте направили
- Грим - можете да се гримирате и да ни изпратите снимка с идея за празничен грим
- Прическа - очакваме идеите ви за празнични прически
- Коледна украса, идеи за декорация, интересни Коледни сладкиши - Ако вече сте украсили вашата елха или имате идеи за интересна Коледна декорация на дома или вече сте приготвили вкусни и интересни празнични сладкиши, изпратете ни снимки, а по желание и рецепта за тях.


Очакваме да ни изпращате предложенията си на koleda@bgfashion.net

Изпратените от вас материали ще бъдат публикувани в нашия сайт за Коледа koleda.fashion.bg , къдeто можете да откриете и нашите идеи за празника. Вижте изпратените до момента предложения

В играта може да участвате и ако сте професионален дизайнер, гримьор, фризьор, маникюрист, декоратор или кулинар, а ние ще посочим това и ще публикуваме информация за вас, така че това да бъде ваша реклама!

Весела Коледа Десетте най-оригинални идеи ще получат по един ваучер за покупка в онлайн магазина  www.refan.bg  на стойност 20 лв. Печелившите ще бъдат обявени на сайта на 28 декември и ще получат своите ваучери още същия ден и ако направят бързо своята поръчка ще получат подаръците преди Нова година.

Ето част от продуктите, които можете да намерите в онлайн магазина www.refan.bg


Fashion.bg стартира игра Весела Коледа

Fashion.bg стартира игра Весела Коледа

Fashion.bg стартира игра Весела КоледаFashion.bg стартира игра Весела Коледа

Fashion.bg стартира игра Весела КоледаFashion.bg стартира игра Весела Коледа