Ива и Даниел от "DANCING STARS" готвят специален любовен танц за ревюто на LAVAZZA и ASTELLA ATELIER

ревюто на LAVAZZA и ASTELLA ATELIERФиналистите от "Dancing Stars" Ива Григорова и Даниел Денев подготвят специален танц, чиято хореография е вдъхновена от темата на легендарния календар на Lavazza 2011 – „Влюбване в Италия” (“Falling in love in Italy”). Романтичното, чувствено настроение на срещата на двама влюбени ще бъде пресъздадено на сцената на Rainbow Plaza от двамата танцьори в самото начало на шоуто. Ива и Даниел  ще танцуват на “O Mare e Tu” в изпълнение на Andrea Bocelli и Dulce Pontes. За изпълнението си Ива Григорова ще бъде облечена в специално създадена за нея и участието й рокля, която обаче се пази в тайна, като изненада за гостите и участниците.

С другите 30 официални модела на дизайнерката Аля Милушева ще дефилират моделите от Ивет Fashion. Всеки елемент от събитието и всеки детайл от визията на моделелите е подчинен концептуално на темата на календара. За косите, като изкуство и част от цялостната концепция на шоуто, ще се погрижат коафьорите от екипа на Юлия Георгиева, член на артистичния екип на L`Oreal Proffesional в България. За артистичните превъплащения  на косите Astella Atellier подготвят и цяла серия концептуални аксесоари, а прическите ще следват логиката на разцъфването на деня. Градацията в прическите ще преминава от по-небрежни и ежедневни, към вечерни, артистични кокове, като нито за миг няма да губят романтичното си излъчване.

ревюто на LAVAZZA и ASTELLA ATELIERревюто на LAVAZZA и ASTELLA ATELIER

За грима на моделите, вдъхновение за колекцията си дизайнерката е открила в многоцветните слънчеви нюанси, под които зрее един от най-ароматните плодове – кафето.

За спектакъла на 1 декември вече се подготвят и ВИП гостите, които ще спазят официалния дрескод на церемониятa и ще минат по червения килим в пълния си блясък, с изискани и много елегантни вечерни рокли. Някои от известните дами вече са решили да се появят пред камерите с тоалети на Astella Atellier в знак на уважение към дизайнерa Аля Милушева.

Снимки:

1. – 3. Модели от колекция Lavazza 2011 на дизайнерката Аля Милушева

Фото: © Божидар Марков