УНИКАЛНА ЦВЕТНА ГРАДИНА ЗА РЕВЮТО НА LAVAZZA И ASTELLA ATELIER

Аля Милушева в трескава подготовка на 30-те официални модела, вдъхновени от романтичното влюбване в Италия.

  Силвия Тодорова

Седмица преди уникалния мултимедиен спектакъл на Lavazza и Аля Милушева организаторите разкриват ексклузивни детайли около предстоящата церемония и работата на артистите.  

За 13-тото издание на спектакъла, вдъхновен от легендарния календар на Lavazza 2011, сцената на Rainbow Plaza в София на 1 декември ще бъде превърната в уникална цветна градина. За романтичната сценография от Холандия са поръчани над 10 000 познати и екзотични цветя като рози, лилиум, хортензии, лизиантус и много други. Аранжьори от „Лилия” ще превърнат сцената в цветна градина. Цялостната визия ще пресъздава атмосферата на най-романтичните италиански градове, които вдъхновяват известния американски фотограф Марк Селигър за поредния визуален шедьовър с марка Lavazza.

  Модното шоу на Аля Милушева вдъхновено от темата „Влюбване в Италия” (“ Falling in love in Italy ”) ще бъде феерия от цветове, форми, материи и аромати. Това не е обещание, а традиция, в която се превръща едно модно събитие с участието на марката Astella.

„Творческата колаборация с Lavazza бе истинско предизвикателство за мен. Работих по колекцията по-малко от три месеца и създадохме над 30 нови модели, които публиката ще види за първи път. Уникалното в този спектакъл е, че всичко – от танцът, през моделите, до грима и косите са създадени специално за шоуто и носят духа на най-романтичните места в Италия. Всичко се подготвя с голяма любов, което винаги е гаранция за успех”, разказва дизайнерът Аля Милушева.   

   

Снимки:

1 – 3 . Модели от колекция Lavazza 2011 на дизайнерката Аля Милушева

4 . Един от концептуалните аксесоари в колекцията на дизайнерката Аля Милушева

Фото: © Божидар Марков

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine