Големите форми на слънчевите очила се пренасят при диоптричните в новата колекция на KWIAT

Силвия Тодорова

Големите форми на слънчевите очила се пренасят при диоптричните в новата колекция на KWIATНовият моден сезон вече е в разгара си. Дори хладното есенно време не можа да помрачи радостта на фешън маниаците от последните дизайнерските колекции, които вече са в бутиците. За всички истински фенове на модата, които искат да са в крак с последните тенденции, популярната марка KWIAT е подготвила уникална нова колеклция рамки за диоптрични очила. И ако до скоро носенето на такива очила беше по-скоро неприятно задължение, то с моделите от новата линия това е истинска модна привилегия. 2011 година ще бъде годината на разнообразието на цветове и форми.
Както при слънчевите, така и при диоптричните рамки все по-популярен става моделът Wayfarer в различни цветови комбинации.

Основното правило при носенето на очила този сезон ще бъде те да се виждат отдалеч – размерът е по-голям от всякога. Тази тенденция се оказа много успешна при слънчевите очила и логично се пренесе върху диоптричните. Затова не е чудно, че много млади хора, които искат да изглеждат по-делови, носят големи пластмасови форми, дори без диоптър.

Големите форми на слънчевите очила се пренасят при диоптричните в новата колекция на KWIATГолемите форми на слънчевите очила се пренасят при диоптричните в новата колекция на KWIAT

Новата мода при очилата повелява елегантен и изчистен дизайн. Ако искате да сте актуални, забравете за камъните и тежките орнаменти по рамките. Изтънчената визия се допълва и от деликатните цветови комбинации, на които са заложили от KWIAT. При пластмасовите модели преобладава класическото черно – самостоятелно или в комбинация със сребристо сиво или перлено бяло. За по-шикозните дами са подходящи бежовите очила с цвят на слонова кост, които ще са особено актуални. А тези, които имат по-изчистен стил, могат да се спрат на пластмасови рамки в кристални или нежни прозрачни тонове.

Големите форми на слънчевите очила се пренасят при диоптричните в новата колекция на KWIAT

Като тенденция при цветовете за 2011 година се очертава и комбинация между матирани и лъскави повърхности отвън и отвътре на рамките. В колекцията на KWIAT най-често се съчетават искрящо златисто и тъмно сребърно. Новост е навлизането на цветовете от синьо-зелената гама. Интересен акцент в някои от моделите е внасянато на червения цвят, които придава доза предизвикателност на погледа.

Освен за модерната визия на новите модели, KWIAT са се погрижили и за перфектното им качество. Развитието на новите технологии е благоприятствало за изработването на по-удобни и по-леки диоптрични рамки, с по-добри защитни лакове. Колекцията ще бъде в оптическите магазини в края на ноември.


Снимки:

1. – 2. Моделът рамки Wayfarer, предствен от Ирена Милянкова и Трайко Младенов, става все по-популярен.

3. – 4. Модели диоптрични рамки от KWIAT.


Фото: © Архив KWIAT


Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine