Васил Къркеланов търси новите лица на
американското списание ROSEBUD

Силвия Тодорова

Васил Къркеланов търси новите лица на американското списание ROSEBUDСписание Rosebud и сп. Coiffure Beauty подготвят впечатляващо грандиозно парти събитие на годината. Международният конкурс “Top Models of Rosebud” за новите лица на списание Rosebud ще бъде българската перла в короната на събитията за Есен 2010. Премахнати са всякакви ограничения и не са спестени никакви средства, за да се превърне събитието в ивент от световна класа. Успехът му е гарантиран и от факта, че за него е подбран да работи най-добрият екип от оператори и фотографи, воден от Васил Къркеланов, който е режисьор на шоу-спектакъла и на телевизионната постановка. Студио "Къркеланов" е изпълнител на фотографската и телевизионната продукция.

На 3-ти октомври в Зала 8 на НДК ще се проведе финалният кастинг, на който от 200 предварително селектирани момичета ще бъдат избрани 40-те претендентки, които се класират за големия финал през месец октомври. Официалният фотограф на конкурса – Васил Къркеланов – сподели какви са критериите, на които трябва да отговарят участничките в кастинга на конкурса "Top Models of Rosebud": „Целта на New Face Search е да открие момичетата, които в най-голяма степен олицетворяват българската красота в нейния чист вид, без чужди влияния и копиране на локални моди. Важно за представянето им на кастинга е да вложат максимална енергия и да покажат себе си по-най добрия начин, да бъдат усмихнати и комуникативни.”

Дванайсет от тези четиридесет момичета ще бъдат избрани за гранд финалистки, които ще присъстват в централните страници на списание Rosebud. Всяко от момичетата ще бъде представено чрез фотосесии и видео материали, направени с вкус и добро отношение, без да бъде използвана гола показност. На самия финал специално жури, съставено от знаменитости, ще избере три момичета, на които ще бъдат връчени и парични награди, съответно за първо, второ и трето място.

Васил Къркеланов търси новите лица на американското списание ROSEBUDВасил Къркеланов търси новите лица на американското списание ROSEBUD

Rosebud е лайфстайл списание за клиенти, чието хоби е високачественото градинарство. Разпространява се в САЩ, Канада и Западна Европа и има над половин милион читатели. От следващата година то ще се разпространява и в Източна Европа. В списанието има плакат с момиче на броя и информация за него. За тези страници във всеки брой на 2011 г. се търсят и изключително красивите лица от България, Македония, Сърбия, Румъния и др.

За прическите и грима на претендентките ще се погрижат професионалистите от салони MAGAMA. А за подготовката и обучението на кандидатките ще отговаря професионален екип на агенция Expose Models, ръководен лично от топ модела Диана Великова. На всеки етап от конкурса специален консултант на момичетата е Цеци Красимирова, която им дава професионални съвети за тяхното представяне. Тези напътствия, както и допълнителна информация можете да откриете на специалната страница на групата във Facebook – New Face Search.

Медийни партньори на събитието са: сп. Coiffure Beauty, предаването „Клуб Нюз” по Нова ТВ, в. „Седмичен труд”, най-големият български моден портал Fashion.bg и електронното списание Fashion Lifestyle Magazine.

Снимки:

  1. Васил Къркеланов - официален фотограф на конкурса “Top Models of Rosebud”
    Фото: © Личен архив на Васил Къркеланов

  1. Корица на списание Rosebud – юни 2010

  2. Корица на списание Rosebud – март 2010
    Фото: © Rosebud