Китай посреща Мис България 2010 Ромина Андонова за "Мис Свят"


Китай посреща Мис България 2010 Ромина Андонова Ромина Андонова ще отпътува утре (30 септември) за най-престижния световен конкурс за красота „Мис Свят” 2010, където ще се включи на 30 октомври в Китай в ожесточената надпревара за световната титла с финалистки от 120 страни от цял свят. Организаторите обещават зрелищно шоу за грандиозния финал, който ще се проведе в град Саня, Южен Китай.

След усилена подготовка на родна земя красивата, но и талантлива Ромина твърдо е решила да омае организаторите и журито с пълния си арсенал от артистични таланти и да се представи със специално подготвени танци, хореографии и музикални изпълнения. Освен в един от основните формати на конкурса Miss World Talent Ромина Андонова ще покаже и отлична спортна форма и подготовка в друг от основните кръгове Miss World Top Fitness/Sports. Самата тя от година насам се занимава активно с бокс.

На финалната гала-вечер “Мис България” 2010 ще се представи със специално изработени за нея дизайнерски тоалет на Феде Фешън Студио, официален дизайнер на “Мис България”. Заминаването на Ромина Андонова се осъществява с подкрепата на “Родон”, чието рекламно лице е и миската.

Китай посреща Мис България 2010 Ромина АндоноваКитай посреща Мис България 2010 Ромина Андонова

Мнението на екипа на „Визаж”, въпреки твърденията, че няма придружаващ екип, който да се грижи за нейната визия по време на световния конкурс, е че Ромина заминава с изпълнени всички критерии и изисквания от Централата на “Мис Свят”, едни от които са участничките да имат индивидуална подготовка и подход за представянето си.