Карлос Мота си сътрудничи с IMAN Home по време на Седмицата на модата "Мерцедес-Бенц" в Ню Йорк


Карлос Мота си сътрудничи с IMAN Home по време на Седмицата на модата Започна Седмицата на модата "Мерцедес-Бенц" в Ню Йорк, провеждаща се в „Линкълн център” в града до 16 септември.

Тази година бляскавият и стилен вид на събитието е благодарение на сътрудничеството между модната икона Иман, с нейната колекция интериорен дизайн IMAN Home, и дизайнера-консултант за организиране на специални събития, Карлос Мота. Двамата декорираха звездното фоайе на Mercedes-Benz със съвместни усилия.

Предприемчивата модна икона, родена в Сомалия, обясни, че най-голямо влиение върху колекцията от мебели и тъкани е имала родината и. Тъкани с паунови принтове, диван в зебров десен и драматични слънчеви картини допринасят за усещането, че сте в Африка. Това докосване с традиционни африкански десени беше в пълна противоположност на модерните, холивудски акценти в интериора, като черна, настолна лампа и тапети в модерни принтове.

Карлос Мота си сътрудничи с IMAN Home по време на Седмицата на модата Карлос Мота си сътрудничи с IMAN Home по време на Седмицата на модата

Това беше първото представяне на колекцията на Иман, която ще бъде пусната за продажба в края на септември.

Снимки: image.net