Есен 2010 – шик от миналото

Новите тенденции в сватбената мода за сезона са подчинени както на класическия римски стил, така и на пищната визия. Булките изглеждат като истински принцеси с богато надиплени рокли с напластяване на материи. Модерният силует черпи вдъхновение от минали епохи. Актуалните линии за есента, върху които фокусират поглед дизайнерите са няколко.

Холивудски блясък

Можете да изглеждате като истинска звезда от „червения килим” с елегантна бална рокля, покрита с блестящи кристали. Изтънчена класика с ретро привкус!

 Есен 2010 – шик от миналотоЕсен 2010 – шик от миналото

Вдъхновение от 50-те

Роклята е до коленете. Този стил е подходящ за дами с хармонична фигура, които искат да изглеждат нетрадиционно на сватбения ден. Горната част на модела е покрит с панделки, които допринасят за романтичното излъчване.

 Есен 2010 – шик от миналотоЕсен 2010 – шик от миналото

Многопластова и обемна

а част на роклята привличат вниманието и изглеждат закачливо. Изработени са от органза и шифон, успешно съчетани с боди от сатен, покрито с много мъниста. Булките, които желаят да изглеждат като принцеси, могат да заложат на „въздушния силует“. Освен в класическо бяло, ако не сте традиционалисти провокирайте с визията си и ще сте актуални с пола в цвят тъмен шоколад, бордо или маслено зелено.

 Есен 2010 – шик от миналотоЕсен 2010 – шик от миналото

Сърцевидно деколте

В тематиката на цялата сватба сърцата са навсякъде, дори и в облика на роклята. Този сезон е изключително модерно деколте без презрамки във формата на сърце. Изработена от шифон и коприна, горната част е много женствена и подчертано елегантна.

 Есен 2010 – шик от миналотоЕсен 2010 – шик от миналото

Асиметрия

Открито рамо или асиметрична долна част, покриваща от едната страна глезена, а от другата загадъчно разкрива коляното… Модерна, различна и изненадваща визия.

 Есен 2010 – шик от миналотоЕсен 2010 – шик от миналото

Лека като перце

Потрепващите при движение перца, покриващи долната част на роклята, изглеждат шик. С тях може да бъде декориран и корсетът. Подходящи са за рокля тип „Русалка“, която се разкроява в долната част.

Метални акценти

Акцентите в метални цветове – хром, калай, мед, злато, украсяват булчинските рокли и им придават индивидуалност. Актуални тази есен са щампите с различни геометрични форми или цветя. Бъдете различна и запомняща се! Подчертайте вашата индивидуалност и вмъкнете в булчинската визия акцент от световните модни тенденции, отговарящ на стила ви. Това е вашият неповторим, щастлив, изпълнен с красиви емоции ден. Трябва да бъдете прекрасна и най-важното – усмихната!

Текст и снимки: сп. Булка