Вяра Анкова пред Бела

Как да си направите "здравен хороскоп" по... езика и защо мъжете не могат да се разделят, четете в септемврийския брой на списанието

Вяра Анкова пред Бела Познатото лице на Вяра Анкова е добър знак за възможността БНТ да излезе от изолация. От студентка тя е кадър на телевизията, а пътят й до десетия етаж в сградата на “Сан Стефано” 29, където се намира кабинетът на генералния директор, е започнал преди почти 20 години. Пред Мирослава Иванова Вяра Анкова споделя има ли лоши генерални директори, лесно ли й е било да бъде лоялна към БНТ и как Националната телевизия ще стане телевизия на зрителя.

Рубриката ни БОЛНА ТЕМА в този брой е посветена на мъжкия стерилитет. Своите премеждия в преодоляването на този съкрушителен за много двойки проблем разказва Мария Спирянова, майка на две деца. Д-р Даниела Даскалова пък обяснява на какви фактори може да се дължи мъжкия стерилитет, в кои случаи той е лечим и чрез какви изследвания се проверява репродуктивността на мъжа.

Вяра Анкова пред Бела Какво е усещането да си най-желаният и най-одумваният мъж на планетата? Джордж Клуни определено знае отговора на този въпрос. Но за разлика от други звезди, той трудно свиква с преследванията на папараците, досадните фенки и непрекъснатите спекулации колко ще издържи с поредното си гадже. В БЕЛА четете защо намесата в личния му живот изкарва Клуни извън равновесие и защо приема да участва като наемен убиец в новия филм “Американецът”.

Какво прави анатомичният орган език толкова удобен “инструмент” за диагностика от най-древни времена до днес?

Вяра Анкова пред Бела Той е изключително чувствителен орган и неговия външен вид отразява и най-малката промяна в състоянието на организма. Кои са основните принципи и симптоми за състоянието на вътрешните ни органи и кои са основните зони по езика, можете да научите от статията “Здравен хороскоп по езика”.

От раздела ни БЕЛА КЪЩА в този брой ще разберете как да превърнете гостната, спалнята и верандата в по-уютно място, как да изберете “правилното” огледало за дома си, както и няколко варианта за приготвяне на плакия.



ВЯРА АНКОВА ПРЕД БЕЛА И още в новия брой на Бела:

ХАЯ: С огъня и с гръцкото правосъдие игра не бива
МОДА: Мода в криза
КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Лаборатория на красотата. Екология на кожата. Прически за жени в Балзакова възраст. Да ходя и(ли) да бягам. Как се живее с ниско кръвно? 7 вредни съвета от работохолика. Край на преяждането. 10 храни, които горят мазнини. Идеите са валутата на успеха
ЧАСЪТ НА ПСИХОТЕРАПЕВТА:Психодрама за комфорт на душата
МИКРОФОН ЗА ПСИХОЛОГА: За да бъдем заедно
ИСТОРИЯ НА... Виното
ЕМОЦИИ: Моето по-добро АЗ
ТЯ И ТОЙ: Защо мъжете не могат да се разделят
ДЕЦА: Семейно в седми клас
ДА ПОГОВОРИМ: За изучаването на чужд език
ЧИК СПОРТ: “Да” на летенето с парапланер
ЕКО: Парите не миришат, боклукът – също
ПО СВЕТА: От пъстрото царство на Перу
АСТРОНАВИГАТОР: Твоят верен астрогид за месец септември

Списание БЕЛА – за жените, които знаят и не знаят какво искат!