На плажа с Coiffure Beauty

Coiffure Beauty в разгара на лятото   Ето го и август – най-очаквания месец! Лятно настроение, почивка на плажа с освежаващ коктейл в ръка и... летните предложения в новия брой на Coiffure Beauty. За да сте на гребена на вълната винаги и навсякъде – на плажа или на вечерно парти, актуални, стилни и неотразими.

Започваме с летните тенденции:
От Англия Fresca Collection by Trevor Sorbie. Тази модерна и дръзка колекция е създадена, за да придаде съвременно звучене на класическите прически от 50-те. Съчетава уникални цветове, подстрижки и удължения в спиращи дъха прически.

Sassoon Academy с колекцията Deco Deluxe. Модернистичната геометрия среща арт деко – чисти линии са комбинирани с френски разкош, създавайки бляскава визия, която вдъхновява новата колекция Deco Deluxe на Sassoon. Модерната палитра от цветове включва минер, опушен кварц, турмалин и аметист, чиито тонове са взети от арт деко бижутата.

Colour Projection by Colour Project. Оригинални нанасяния на боите е темата, заради която екипът използва вдъхновени от цитруса и ягодите тонове, за да подчертаe ключови места. Цветовете са добавени към формите на прическите в стила на британската певица Тоя Ан Уилкокс от 80-те. Колекцията следва последните тенденции и включва текстурирани и вълнисти визии, които оживяват от багрите.

От Франция Diptyque by Intercoiffure France. Тя се оглежда за себе си в Него, Той се преоткрива в Нея… Елегантност е ключова дума за тази колекция, която съчетава дръзко русо и внимателно замислени обеми, къси феерични прически и структурирана динамика, прецизни карета и пуснати кичури. Податливи на промяна геометричните подстрижки могат да бъдат стилизирани според настроението както за Него, така и за Нея. Изпълнена с унисекс блясък, колекцията на Intercoiffure France се заиграва с неопределеността и забравя за стереотипа.

Claude Tarantino с уникални предложения за лятното пътуване с колекцията Travel Journal.

Хитове България:
„Въздушна феерия” е наречена колекцията на салони МАГАМА. Предложенията на българския стилист Горян Стоянов са събрани в колекцията „Волни пеперуди”. Завършекът е класическото „Черно и бяло” – колекцията на Виктор Рафаилов.

Четете още:

Коса:
Афродиви – Прави или къдрави, микро или расти, пълзящи или свободни – афроплитките могат да бъдат най-различни. Coiffure Beauty потърси опитната Веселина, която разби на пух и прах няколко мита за тях.

Бляскаво сърф момиче – Сали Брукс съветва как да изглеждате перфекто на плажа и няколко трика за това, как да постигнете зашеметяващата лятна прическа.

Новата професионална боя Londa Color Professional е вече факт. Coiffure Beauty разпита лично главното действащо лице на марката – бразилеца, женен за унгарка, Карлос Коларес. „Човек трябва да се фокусира не върху дължината на косата, а върху резултата” – споделя в интервюто Карлос. Повече за него можете да прочетете на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

Мода:
Тенденции

Бягство – Поредицата от летни тенденции, обобщени от експертите на P&G Beauty и показани от Coiffure Beauty, завършва с едно бягство отвъд преходната действителност.

По-шарени и закачливи с Blue Point. Какво е лятото без слънце, морски вълни, усмихнати лица и красиви бански! Днес, почти четири десетилетия по-късно, Coiffure Beauty ви разкрива последните тенденции на Blue Point.

Козметика:
Студ през лятото – Няма нужда да се чудите как да се справите с летните жеги. Една студена терапия набързо ще охлади страстите и дори ще ви накара да се смеете на глас.

Здраве:
Лято в града – Докато чакате така жадуваната почивка или вече с носталгия си спомняте за нея, насладете се на престоя си в градски условия. Coiffure Beauty ще ви насочи как.

Очаквайте гала спектакъла Alive Again по повод Четвъртите годишни награди на списание Coiffure Beauty – 20 септември 2010, Модерен театър.