Coiffure Beauty в разгара на лятото

Coiffure Beauty в разгара на лятото   Юли! Ето го и най-топлия и красив месец от годината. Слънцето ни гали, а морският бриз ни нашепва прохлада. Някои са в очакване на предстоящата лятна отпуска, други вече й се наслаждават блаженно с разхлаждащ коктейл в ръка. И в двата случая списание Coiffure Beauty ще бъде с вас с най-добрите летни предложения за прически, маникюр, грижа за духа и тялото.

Започваме с предложения от Англия и колекцията на Andrew Barton. Изчистени и в същото време богати на обем и дължини прически. Цветовете са решени в блонд, медно чревено и натурално черно.

От Германия е колекцията на Trend Vision 2010 by Wella Professionals. Фризьорите от екипа ни предлагат четири различни визии Nomad Couture, Midnight Stage, Techno Poetry, Nature’s Goddess. Стилистите, вдъхновени от новия шик и модерния номадски начин на живот, ни правят свидетели на сблъсъка на културни влияния. Естественият основен цвят се съчетава с горещи ярки акценти по дължината и краищата на косата. Гримът също е подбран според цветовите акценти в кичурите.

От Франция ви представяме Collection by Jacques Fourcade. Модерна, женствена и в същото време спортно елегантна. Основен цвят в колекцията е натуралното русо, вдъхващо лекота и фееричност на прическата.

На страниците на броя можете да се запознаете и с много нови тенденции от български коафьори.

Колекцията Ride the Wind. В нея участват момичетата от „Високи токчета” – Цеци Красимирова, Гери Гочева, Диана Великова, Грета Дачева и Нели Ангелова. Една доста дива и грациозна фотосесия с прекрасни атове.

Coiffure Beauty в разгара на лятото   Coiffure Beauty в разгара на лятото

Coiffure Beauty в разгара на лятото   Coiffure Beauty в разгара на лятото

Преплетени мечти е колекцията на българския фризьор Жоро Ефекта. Три прекрасни прически, подходящи за вечерни партита и изискани вечери.

Още предложения от България, сред които колекцията на Милена Богословова, Summer Sensation II на Лъчо за TIGI, Lady in Black от Роси Милкова и футуристичната приказка Urban Fairytale от Rebel Hair Art School.

Coiffure Beauty в разгара на лятото   Coiffure Beauty в разгара на лятото

Четете още:

Коса:
Мъжете с леко прошарена коса са класика. За да разберете как да постигнете желания ефект, Coiffure Beauty ще ви срещне с двама представители на марки боя за коса, разработени специално за мъже. Валери Макулов, мениджър на фирма „Макул” – изключителен представител на италианската марка за професионални продукти Lisap, и Светла Стоянова, маркетинг мениджър в KEUNE България.

Графична и пригладена – Дизайнери и фризьори заедно задават модните тенденции за сезона. Международният арт директор за Nivea Hair Сали Брукс продължава да представя пред читателите на Coiffure Beauty по-важните от тях.

Тенденции – Оформен силует. „Тази визия е противоположна на бохемския стил и представлява завръщане на по-обмислените визии за косата” – обяснява Сам Макнайт, главен посланик на Pantene. Той визира фантастичните форми на косата, които напомнят скулптури, от модните дефилета на Vivienne Westwood Gold Label, Clements Ribeiro, Mulberry и други. Повече за тенденциите в косите можете да прочетете на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

Мода:
Чисто прелъстяване – Този сезон тялото е по-разголено от обикновено. Дизайнерите задават тенденциите, а Coiffure Beauty показва къде да поставите границата.

Трайбъл скъпоценности – Вдъхновена от темата „Улични бойци” на дизайнера Nicolas Ghesquiere за Balenciaga, Пат Макграт, творчески директор на P&G Beauty, създава пламенна и драматична визия, като набляга върху грима на очите. Тя използва очна линия в тъмен цвят, за да подчертае окото, и засилва ефекта с опушен грим в черни нюанси и загадъчни неонови акценти.

Козметика:
Хей крачета, хей ги две – Грижата за педикюра трябва да е целогодишна. Защо не трябва да я оставяме за последния момент през лятото, Coiffure Beauty попита специалиста Нина Вълева – преподавател по маникюр, педикюр и ноктопластика за CND и Интеркозметика.

Здраве:
Рисков фактор – "Пушенето вреди сериозно на Вас и другите около Вас" е един от многото надписи върху кутията с цигари, които не плашат никого. Coiffure Beauty реши да разбере защо.