ОБНОВЕНИЯТ БУТИК НА ЕРМЕНЕДЖИЛДО ДЗЕНЯ
ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ СИ КЛИЕНТИ

* Кметът Бойко Борисов лично прояви интерес към най-новата колекция на марката

Здравка Кърджанова

Обновеният бутик “Ерменеджилдо Дзеня” на италианската марка за мъжка мода отвори врати на символичната дата 1 март. Новият магазин е решен изцяло в дизайн на най-известното миланско архитектурно “Студио Берета”, което се занимава с проектирането и оборудването на магазините на най-реномираните марки. Събитието беше уважено от множество видни гости, сред които се откроиха столичният градоначалник Бойко Борисов, проф. Греди Асса, доц. Майа Богданова и мистър “Стани Богат” Ники Кънчев, който дефилира с елегантните облекла на италинаската марка. Гостите лично бяха посрещнати от г-жа Илиана Алипиева, която е изключителен представител на “Ерменеджилдо Дзеня” за България.

За удобство на клиентите бутикът вече е на два етажа и е многократно по-голям и уютен. За ценителите на услугата “Ушиване по мярка” е предвиден специален ВИП-кът, където ще бъдат задоволени индивидуалните им желания в създаването на уникални мъжки дрехи по поръчка. От този сезон започва и предлагането на облекла от колекцията Couture – най-луксозната линия на “Ерменеджилдо Дзеня” за хора, които ценят ексклузивните материи, детайла и преобладаващата ръчна изработка. Линията Sartoria е насочена предимно към деловия мъж и предлага комфорт, луксозни и скъпи материи и удобни кройки. Наред с това елитните клиенти на марката ще могат да избират между колекциите Z Zegna - за мъжа, който е млад по дух, има авангарден вкус и е отворен за промени или Zegna Sport – колекция облекла за свободното време.

За сезон пролет-лято 2006 дизайнерите на “Ерменеджилдо Дзеня” разкриват способностите си да придават на класическия стил оригинална изразност. Умело са адаптирани модните тенденции с луксозните материи, перфектните кройки и съвършените детайли.

Реверите на саката са заоблени. Младежка елегантност излъчват панталоните без басти и поло шъртове, които са във всякаква разновидност на райето. Особен шик придават детайли като копчета с логото на “Дзеня”, скъпа подплата, гарнирана кожа и мултифункционални джобове, характерни за всекидневния стил. Пуловерите са изключително елегантни, изтъкани от памук , коприна и изящен кашмир. Костюмите са от изящна вълна или комбинация между вълна и мохер или вълна и коприна .

Младежката колекция Z Zegna е повлияна от италианската “Чинечита”, станала известна с творческите си гении – Масторияни, Фелини и Пасолини, както и международния елит от 50-те. Линиите са плътно по тялото, реверите – тесни, панталоните са прави, ризите са изработени от коприна. Саката са леко удължени с по-високи подплънки, тесни ревери и две копчета. Вратовръзките са тесни и се носят прибрани в пуловерите.


Снимки:
1.Лично столичният градоначалник Бойко Борисов прояви интерес към новите модели на “Ерменеджилдо Дзеня”.
2.Доц. д-р Любомир Стойков с Илиана Алипиева – изключителен представител на “Ерменеджилдо Дзеня” за България.
3.Бойко Борисов с топмодела Ирен Онтева.
4.Проф. Греди Асса и доц. Майа Богданова.
5.Мистър “Стани Богат” Ники Кънчев дефилира с модел на “Ерменеджилдо Дзеня”.
6.– 10. Модели от най-новата колекция пролет-лято 2006 на “Ерменеджилдо Дзеня”.

Фото: © Мони Франсес

© Любомир Стойков
Всички права запазени!