Стил и красота показаха студенти на ВСУ
в Археологическия музей - ВАРНА

Стил и красота показаха студенти на ВСУ в Археологическия музей - ВАРНАСтудентите от специалност "Моден дизайн" на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”, представиха традиционното си годишно ревю на 04 юни в двора на Археологическия музей във Варна. Стил и красота показаха тази година младите дизайнери от І до ІV курс.

Амбициозните им проекти бяха вдъхновени от темите: "Животински свят", "Геометрия" и "Деним". Първокурсниците, които дебютираха на модния подиум, по изключително зрелищен начин претвориха животинския свят в модели от хартия.

Част от студентите от ІІІ и ІV курс с моделите си, изработени от деним, ще се представят през есента и на финала на Международния конкурс за млад дизайнер „Jeansation” в Монте Карло.

Като гости в ревюто участваха с дипломните си колекции и част от дипломиралите се през март магистри, завършили магистърска програма „Мода и мениджмънт в модата”.

Младите дизайнери, притежавайки талант, желание, заряд и способност, заразиха с очарование и настроение препълнения двор на Археологическия музей и обраха овациите на публиката, която аплодираше силно всяко едно тяхно представяне.

След края на шоуто бяха раздадени и награди на представилите се отлично студенти.