Симона Конова от Троян е новата Мис Арго - Рибарица 2010

Третото издание на конкурса "Мис Арго - Рибарица" 2010 спечели единствената блондинка сред участничките - Симона Конова от Троян. Нейни подгласнички станаха Цветомира Христова от Габрово, Мартина Данаилова от Велико Търново и Десислава Александрова от Троян. Конкурсът бе част от тържествата, с които се открива "Лято" 2010 в туристически регион Балкания в Национален парк Централен Балкан.

Симона Конова от Троян е новата Мис Арго - Рибарица 2010

Шоуто, с водещ Драгомир Драганов, се проведе край басейна на хотелски комплекс "Арго". За гостите бяха осигурени чудесни условия и много шампанско. Декорът около басейна беше дело на агенция "Изненада" от Ловеч.

Мис Арго - Рибарица 2010

Журито на конкурса беше изцяло съставено от мъже - Стелиян Атанасов - комплексен управител на хотел “Арго”, Александър Томов - петкратен световен и европейски шампион, трикратен олимпийски медалист по борба, Христо Симеонов - комплексен управител на “Стримон СПА клуб” в Кюстендил, Емил Владимирв - президент на българо-германската фирма “Тракия-Милес”, Курт Шайдман - представител на “Глори БГ” за Холандия и Цветомир Йотов - миниджър на “Глори БГ”.

Анатоли Атанасов и Тереза Коларова

Началото на конкурса с 1-ви тур бе дадено по ефектен начин с участието и на звездите в програмата. В изпълнение на хита “Буря” първа на сцената излезе Тереза Коларова, придружена от четири от участничките. Сред светлина и дим последва излизането на Анатоли Анастасов в компанията на още четири момичета. Кулминацията настъпи с излизането и на Устата и нови четири участнички в конкурса. Триото продължи да прави шоу под аплодисментите на гости и участнички. Момичетата бяха с роклите на агенция “Глори БГ”, а водещият Драгомир Драганов представи всяка от тях на зрителите. Тереза Коларова отново обра овациите на публиката с две свои изпълнения.

Тереза КолароваУстата

Във втори тур момичетата бяха с бански костюми, а гостите научиха техните мерки и пропорции, както и визитките им. Драгомир Драганов се включи и в шоуто като изпълнител като покачи настроението на гостите с два от хитовете си.
В третото дефиле момичетата се представиха с роклите на дизейнерката Нина Цонева от модна къща “Нина стил” - Трявна. Журито се оттегли да обработи резултатите, а за публиката започна 30 минутна шоу програма. Тереза и Анатоли дадоха старта с три песни, последвани от невероятен 15-минутен мегамикс на Драго Драганов, който представи в него някои от вечните български шлагери.

Мис Арго - Рибарица 2010

В музикалните атракции се включи и Устата. Той изпя новия си хит “С близането идва апетита”, а след него последва “Мале, мале”. Участничките влязоха в ролята на адреналинки и танцуваха с Устата на “Бате шефе”.

Мис Арго - Рибарица 2010

След музикалните изпълнения дойде ред и на награждаването. Всяка от участничките беше удостоена с уикенд в престижни български хотели. Спонсорите и партньорите на изявата избраха свои лица, които също получиха атрактивни награди. Лице на Fashion.bg стана Катерина Димитрова от Габрово, която получи наградата си лично от Силвия Кабаиванова, управител на ФАШЪН.БГ ЕООД.

Катерина Димитрова от Габрово, която стана лице на Fashion.bg и Силвия Кабаиванова, управител на Фашън.БГ ЕООДКатерина Димитрова от Габрово

Лице на домакините от хотел “Арго” стана Симона Конова. Мартина Данаилова беше удостоена с приза на “Глори БГ” и получи освен уикенд в хотел “Арго”, вечерен тоалет от модна къща “Фешън лейди” и участие на Националния конкурс на агенцията през септември. Десислава Александрова стана лице на хотел “Калина палас” - Трявна, където ще се проведе следващата изява на “Глори БГ” от 12 до 15 юли. Деси стана и лице на “Тракия-Милес” и бе удостоена с маркова козметика. Десислава Александрова, Мартина Данаилова и Цветомира Христова станаха подгласнички и получиха множество награди.

Мис Арго - Рибарица 2010

Агенция „Глори БГ” в лицето на мениджърите Анатоли Анастасов и Цветомир Йотов спази традицията да награди един от най-лоялните си партньори, а именно комплексния управител на спа хотел „Арго” г-н Стелиян Атанасов. Той получи специален сертификат и три литрова бутилка шампанско „Чо Чо Сан”.

Мис Арго - Рибарица 2010

За момичетата в конкурса имаше специални грамоти, цветя от цветарски магазин към хотел “Еница”, а така също и огромна торта от сладкарска фирма “Ениза”.

В края естествено дойде ред и на обявяването на победителката - Симона Конова от Троян. Чаровницата получи короната, осигурена от българо-германската фирма “Тракия-Милес”, която й сложи комплексният управител на хотел “Арго” Стелиян Атанасов.

Симона Конова от Троян е новата Мис Арго - Рибарица 2010Мис Арго - Рибарица 2010

Победителката получи и специален луксозен букет от легендата на българския спорт Александър Томов. Симона ще участва и на Националния конкурс на агенция “Глори БГ”, а така също ще почива в петвездния хотел “Димят” във Варна.

Симона Конова с легендата на българския спорт Александър Томов

Подгласничките и победителката получиха изящни бижута от фирма “Елеганс”, инкрустирани с кристали Сваровски. За тях имаше и по бутилка марково вино, осигурено от тур клуб “Ремарк”.

Победителките, заедно с Анатоли Анастасов, Цветомир Йотов и г-н Стелиян Атанасов

Афтърпартито, в което преобладаваха танците, се състоя в ресторанта на хотел “Арго”. Момичетата показаха завидна издържливост и след репетициите и конкурса продължиха с нови сили купона до ранни зори.

Анатоли Анастасов, Симона Конова и Цветомир Йотов

Снимки:

1. "Мис Арго - Рибарица" 2010 - Симона Конова от Троян
2. Участничките в конкурса по време на награждаването, облечени с роклите на дизейнерката Нина Цонева от модна къща “Нина стил” - Трявна.
3. Анатоли Атанасов и Тереза Коларова
4. Тереза Коларова
5. Устата
6. Участничките по бански костюми
7. Участничките в танц с Устата по време на изпълнението му на “Бате шефе”
8. Катерина Димитрова от Габрово, която стана лице на Fashion.bg и Силвия Кабаиванова, управител на Фашън.БГ ЕООД
9. Катерина Димитрова от Габрово
10. Победителката и трите подгласнички
11. Мениджърите Анатоли Анастасов и Цветомир Йотов и комплексния управител на спа хотел „Арго” г-н Стелиян Атанасов
12. "Мис Арго - Рибарица" 2010 - Симона Конова от Троян
13. Симона Конова и втората подгласничка Мартина Данаилова
14. Симона Конова с легендата на българския спорт Александър Томов
15. Победителките, заедно с Анатоли Анастасов, Цветомир Йотов и г-н Стелиян Атанасов
16. Анатоли Анастасов, Симона Конова и Цветомир Йотов

Ето и списък с всички наградени участнички:

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

Мис Чар - 9. Десислава Александрова
Уикенд в хотел „Еница” - Тетевен

Мис Грация - 3. Вероника Зоркова
Уикенд в хотелски комплекс  „Мадона” - Белоградчик

Мис Елегантност - 1. Татяна Тодорова
Уикенд в хотел „Огоста” - Монтана

Мис Фотогеничност - 11. Цветелина Даскалова
Уикенд в хотел „Европа” - Монтана

Мис Артистичност - 12. Катерина Димитрова
Уикенд в механа хотел „Българи” - Монтана

Мис Интернет - 3. Вероника Зоркова
Победителка в интернет гласуването в сайта www.glorybg.com, получава уикенд в хотел „Лиани” - Ловеч

 

ЛИЦА НА ФИРМИ

Лице на MULTIVISIA - 10. Александра Петрова
Уикенд в хотел „Горублянско ханче” - София

Лице на СветЪ Design - 7. Ралица Николова
Уикенд в хотел „Лотос” - Балчик

Лице на REFRESH - 2. Светослава Ингилизова
Уикенд в хотел „Лиани” - Ловеч

Лице на Fashion.bg - 12. Катерина Димитрова
награда – представяне в сайта fashion.bg и маркова козметика

Лице на Dir.bg - 4. Симона Конова
награда – представяне в сайта dir.bg

Лице на Оптиспринт - 6. Мартина Данаилова

Лице на ЕЛЕГАНС - 3. Вероника Зоркова
Бижу Сваровски от фирма „Елеганс”

Лице на Нина стил - 5. Радина Каменова
Уикенд в хотел „Трявна”

Лице на къща за гости „При Братята” - 6. Мартина Данаилова
Уикенд в къща за гости „При Братята”

Лице на хотел „Трявна” - 4. Симона Конова
Уикенд в хотел „Трявна”

Лице на Стримон спа клуб - 2. Светослава Ингилизова
Уикенд в спа хотелски комплекс „Стримон” - Кюстендил

Лице на интерхотел Сандански - 8. Цветомира Христова
Уикенд в интерхотел Сандански

Лице на Калина Палас - 9. Десислава Александрова
Уикенд в четиризвездния хотел „Калина Палас” - Трявна, където на 15 юли агенция „Глори БГ” ще проведе националния конкурс мис „Калина Палас„ 2010

Лице на Тракия-Милес -  9. Десислава Александрова
Получава маркова козметика

Лице на кметство Рибарица  - 1. Татяна Тодорова
Уикенд в хотел „Арго”

Лице на спа хотел АРГО - 4. Симона Конова
Уикенд в хотел „Арго”

Лице на Агенция “Glory BG” - 6. Мартина Данаилова
Участие на Националния конкурс “Мис Глори БГ - Славната България”, уикенд в спа хотел „Арго - Рибарица” и официален вечерен тоалет от модна къща „Фешън лейди ” – България

III ПОДГЛАСНИЧКА - 9. Десислава Александрова
Уикенд в хотел „Извора” - с. Арбанаси, бижу Сваровски от фирма „Елеганс”

II ПОДГЛАСНИЧКА - 6. Мартина Данаилова
Уикенд парк хотел „Дряново”,  бижу Сваровски от фирма „Елеганс”

I ПОДГЛАСНИЧКА - 8. Цветомира Христова
Уикенд в хотел Винпалас –  Арбанаси, бижу Сваровски от фирма „Елеганс”

WINNER 2010 - 4. Симона Конова
Получава корона осигурена от българо - германската фирма „Тракия - Милес”, подарък от легендата на българския спорт Александър Томов - петкратен световен и също толкова пъти европейски шампион по борба, както и носител на три олимпийски медала, уикенд в петзвездния гранд хотел „Димят” - Варна, уникално бижу с кристали СВАРОВСКИ от фирма „Елеганс” и участие на националния конкурс за красота „Мис Глори БГ - Славната България”.