Глория с милитари визия от KWIAT


Цветелина Любомирова

Глория с милитари визия от KWIAT Глория е на път да разтърси лятото с новия си сингъл, който носи предизвикателното заглавие "Целувай още".

Парчето, заредено с много енергия и модерно звучене, обещава да стане тотален летен хит.

За клипа към него първата дама на фолка избра да си партнира професионално с режисьора Иво Спасов, с когото работи за първи път.

Не за първи път обаче изпълнителката се доверява за своята страхотна визия на очилата KWIAT . Именно те допълват милитари стила, който певицата е избрала за видеото към новия си хит.

Глория с милитари визия от KWIAT Глория беше лице на KWIAT през 2007 година в най-успешната до момента рекламна кампания на марката. Въпреки че вече няма професионални взаимоотношения с българския бранд, изпълнителката продължава да се доверява изключително на продуктите им.

Моделите, на които фолк примата се спря за клип към "Целувай още" са от най-актуалните за 2010 година тип – бъбрек или маска с огледални стъкла.

Глория за пореден път доказа своята класа и безпогрешен стил, като заложи на класически цветови комбинации – черно, бяло, сребристо и златисто.

Снимки:

1. – 2 . Глория избра няколко модела от колекцията KWIAT 2010, които да допълнят милитари визията на новия й клип.

Фото: © Камен Вълканов

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine