Coiffure Beauty поставя началото на лятото

Coiffure Beauty поставя началото на лятото. Ето го и най-очаквания месец през годината – юни. С него отбелязваме началото на така любимото лято. Затова и новият брой на Coiffure Beauty е със слънчево настроение и летни предложения за вашата прическа, маникюр и цялостана грижа за духа и тялото.

На гости ни е един от трейнинг мениджърите на известната италианска марка Framesi. Оскар Бролис споделя: "Аз съм дете на изкуството!” „Мода в прическите се създава не само в големия град."

Той ни бе на гости по повод семинара на Framesi, състоял се в София на 14 април. На събитието Оскар предложи на българските фризьори нова доза италиански стил и професионализъм. Coiffure Beauty също беше там и се зарази с позитивната му енергия. Повече за Оскар Бролис и неговите вдъхновения четете в новия брой на Coiffure Beauty. Оставаме на италианска вълна с предложението ни за юни от екипа на Italian Style Framesi с колекцията I Love History. Още предложения от Италия на Kemon с Touch Collection.

Coiffure Beauty – поставя началото на лятото. Coiffure Beauty – поставя началото на лятото.

От Франция колекция на La Biosthetique. Тенденции пролет/лято 2010. Пулсиращият живот и многообразието от лица в Париж – сърцето на модата, са вдъхновили дизайнерите на прически от La Biosthetique за нови фризури. Актуални цветове са русо и червено.

От Англия артистичният тим на Saks ни представя новата си колекция. Акцентитте са русите и червени къдрави коси. Естествено, отдава се дължимото внимание и на дългите коси. Те излъчват изисканост и елегантност със задължително разделяне на път по средата. Друг вариант, на който се акцентира, е русата коса на вълни. Залага се на кичури, които рамкират лицето, и на леко разрошени краища.

Не на последно място са и предложенията от България. Някои от най-добрите фризьори представят новите си летни предложения – Владислав Василев за салон Стилист Капанов, Марин Хубенов-Мърфи за салони Мърфи, Петьо Велев за салон Стилист Капанов.

Предложения от Лъчо за TIGI с неговата Summer Sensation.

Coiffure Beauty – поставя началото на лятото. Coiffure Beauty – поставя началото на лятото.

Coiffure Beauty – поставя началото на лятото. Coiffure Beauty – поставя началото на лятото.

Coiffure Beauty – поставя началото на лятото. Coiffure Beauty – поставя началото на лятото.

Четете още:

Професионално или по домашному

Никак не е желателно да се прави компромис с цвета на косата. Coiffure Beauty събра гледните точки на професионалиста и клиента, за да открие разликите между боядисването в салона и вкъщи.

Коса:
Момичешки блясък - Coiffure Beauty продължава да ви представя модните тенденции в косите за сезона, видени през погледа на Сали Брукс – международен арт директор за Nivea Hair.

Мода за номади
"Упадъчна, драматична и остра визия с огромни контрасти" – обобщава Юджийн Сюлейман, международен творчески директор във Wella Professionals. Тази тенденция в косите е повлияна от различни идеи и много култури, където стремежът към глобален стил смесва номадското на племената с изисканата модерност. Преобладава чувството за индивидуалност.

Мода:
Новото удобство - Деним и естествени материи, бяло и кремаво, практично и функционално се сливат в една от най-важните тенденции за сезона. Семплост и лек минимализъм обобщават експертите от P&G Beauty, а Coiffure Beauty демонстрира нагледно.

Грим:
Прелъстяващо намигване - Очите предоставят неограничени възможности за грима като изразно средство.

Козметика:
Ботокс против пот - Възприемаме ботокса най-вече като лек срещу бръчки. Но той е също толкова ефикасен и в борбата срещу изпотяването. Д-р Скерлев се отзова на поканата на Coiffure Beauty да ви разкаже малко повече.

Здраве:
Деца извън нормата - Проблемът с детското напълняване не подмина и България. Coiffure Beauty се допита до диетолога Ипократис Пападимитракос, за да разбере, че личният пример е най-важният подход към детското хранене.